Beskrivning

Soldriven taktisk GPS-klocka med tillämpad ballistik och nylonarmband?

Denna smartwatch för multisport med GPS har solenergiladdning med Power Sapphire-linsen, samt en pekskärm, och den ger dig tillgång till särskilda taktiska funktioner, inbyggd Applied Ballistics®-kalkylator, kartor, musik, avancerade träningsfunktioner och mycket mer. Populära Garmin tactix® 7 - Pro Ballistics Edition levererar upp till 37 dagars batteritid i smartwatch-läge med solcellsladdning aktiverat – och upp till 122 timmar i GPS-läge med solcellsladdning aktiverat. Den robusta men ändå smidiga konstruktionen är testad enligt amerikansk militär standard (MIL-STD-810) och har en stor skärm på 1,4".

Traditionella knappkontroller som fungerar i alla miljöer samt ett responsivt nytt gränssnitt med pekskärm där du snabbt kan komma åt val och funktioner.

Nyckeln till framgång!

 • Ladda via solljuset så klarar sig din smartwatch lika länge som du.
 • Begränsas inte av batteritiden. Få upp till 37 dagars batteritid1 i smartwatchläge.
 • Robust byggd med en förstklassig konstruktion efter militär standard (MIL-STD-810)
 • Med programvaran Applied Ballistics Elite™ kan du beräkna skjuttabeller för långdistans.
 • När det blir mörkt kan du fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch
 • Undgå upptäckt med specialfunktioner som kompatibilitet med mörkerseendeglasögon.
 • Navigera världen runt med multi-GNSS. satellitreferenser och outdoorsensorer

Utrustad för att du enkelt ska kunna uppnå alla dina mål

Beräkna skjuttabeller för långdistansskytte med den inbyggda ballistikkalkylatorn. Skapa och skicka anpassade profiler enkelt till Garmin-enheten, med t.ex. full tillgång till ammunitionsbiblioteket i Applied Ballistics® som innehåller över 1 200 anpassade uppmätta typer av kulor.

En inbyggd ficklampa med flera lysdioder som snabbt ger dig en stark och jämn ljusstråle i grönt eller vitt ljus. Byt enkelt mellan dagtids- och natttidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon. Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-position avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras. Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne. Med funktionen jumpmaster beräknar den högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm. Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen. Registrera jakten och märk ut jaktspecifika waypoints direkt i klockan. Skicka miljödata från din kompatibla vädermätare och avståndsvärden från din kompatibla avståndsmätare direkt till Applied Ballistics-lösaren. Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabasen. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten. Få tillgång till flygväder, t.ex. NEXRAD-radar, METAR och TAF, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat.

Träna både smartare, hårdare och på en helt ny nivå!

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. Med aktivitetsprofilen HIIT-Pass håller reda på dina högintensiva intervallpass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassad. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. 

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda och cykeltur för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect. Baserat på din löphistorik och din kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa. Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid. Få snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Visa prestationsdata, tid till nästa mål och avstånd/höjd – plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver. Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen. 

Visa avancerade träningsdata om bland annat löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, VO2 Max vid terränglöpning samt återhämtningsrådgivare. Använd dessa data till att hålla koll på och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löprundan eller cykelrundan. Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.

Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång. Använd stigningsplaneraren ClimbPro på nedladdade banor i din fēnix smartwatch för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning – samt nedförslutningar och platta partier. Gör dig redo att fånga vågorna. Den här tactix-klockan fungerar med funktionen Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg du surfar på framför en Surfline-kamera. Du kan titta på dem senare och se hur du klarade dig med ditt abonnemang på Surfline Sessions.

Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning. När din smartwatch paras ihop med pulsbandet HRM-Pro (säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.

Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation. Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina prestationer får du inblick i din totala ansträngning och vet om du tränar produktivt, är på en toppnivå eller tränar för hårt. Från det ögonblick du vaknar får du poäng som visar hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och ännu mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt. Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics-team. Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-PRO Övervaka

Massor av smarta funktioner för alla möjliga sorters äventyr

Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig bästa positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid. Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd. Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor. Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter runt om i världen. Se hur olika inställningar och sensorer påverkar din smartklockas batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

Garmin tactix® 7 – Pro Ballistics Edition är förinstallerat på TopoActive-kartor för ditt område och ger dig fri tillgång till ytterligare kartor från hela världen så att du kan få god översikt över dina äventyr. Använd den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen till att enkelt läsa in och uppdatera kartor och programvara utan någon dator. Med valfri visning av federala offentliga markgränser på topografiska kartor får du veta vart du är på väg och var du ska vara.

När du vill ha full koll på din hälsa, dessutom dygnet runt!

Optisk puls-teknologi mäter aktivitetsintensitet och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå. Den spårar även under vatten utan pulsband. Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre. Få fullständig överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

Energiövervakning med Body Battery - Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect™-appen på din kompatibla smartphone för att dela. Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.

Fullproppad med smarta funktioner som verkligen förenklar din vardag

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet. Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster som bland annat Spotify, Deezer och Amazon Music, och lyssna via hörlurar med Bluetooth®. Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer. När din smartwatch och telefon är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs. Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ på din kompatibel smartphone. Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.

Specifikation
Artikelnummer 753759288839
Varumärke Garmin
GPS Ja
Hastighet Ja - men kräver tillbehör
Pulsmätning Ja - handled
Kadensmätning Ja - men kräver kadensmätare
Löpfrekvens Ja - men kräver kadensmätare
Höjdmätare Barometer
Navigering Karta och köranvisningar
Trådlös Ja
Bluetooth Ja
ANT Ja - ANT+
WiFi Ja
Färgskärm Ja
Pekskärm Ja
Laddningsbar Ja (USB)
Diameter 35,56
Färg Svart
Tillverkarens färg Black
Material Titan
Vikt (enligt tillverkaren) 89g
Tillverkarens artikelnummer 010-02704-21
Recensioner
Frågor & Svar

Det finns ännu inga frågor om Träningsklocka Garmin tactix 7 Pro Ballistics Edition. Du kan själv ställa en fråga.

Ställ en fråga om Träningsklocka Garmin tactix 7 Pro Ballistics Edition

Soldriven taktisk GPS-klocka med tillämpad ballistik och nylonarmband?

Denna smartwatch för multisport med GPS har solenergiladdning med Power Sapphire-linsen, samt en pekskärm, och den ger dig tillgång till särskilda taktiska funktioner, inbyggd Applied Ballistics®-kalkylator, kartor, musik, avancerade träningsfunktioner och mycket mer. Populära Garmin tactix® 7 - Pro Ballistics Edition levererar upp till 37 dagars batteritid i smartwatch-läge med solcellsladdning aktiverat – och upp till 122 timmar i GPS-läge med solcellsladdning aktiverat. Den robusta men ändå smidiga konstruktionen är testad enligt amerikansk militär standard (MIL-STD-810) och har en stor skärm på 1,4".

Traditionella knappkontroller som fungerar i alla miljöer samt ett responsivt nytt gränssnitt med pekskärm där du snabbt kan komma åt val och funktioner.

Nyckeln till framgång!

 • Ladda via solljuset så klarar sig din smartwatch lika länge som du.
 • Begränsas inte av batteritiden. Få upp till 37 dagars batteritid1 i smartwatchläge.
 • Robust byggd med en förstklassig konstruktion efter militär standard (MIL-STD-810)
 • Med programvaran Applied Ballistics Elite™ kan du beräkna skjuttabeller för långdistans.
 • När det blir mörkt kan du fortsätta med hjälp av LED-ficklampan som finns inbyggd i din smartwatch
 • Undgå upptäckt med specialfunktioner som kompatibilitet med mörkerseendeglasögon.
 • Navigera världen runt med multi-GNSS. satellitreferenser och outdoorsensorer

Utrustad för att du enkelt ska kunna uppnå alla dina mål

Beräkna skjuttabeller för långdistansskytte med den inbyggda ballistikkalkylatorn. Skapa och skicka anpassade profiler enkelt till Garmin-enheten, med t.ex. full tillgång till ammunitionsbiblioteket i Applied Ballistics® som innehåller över 1 200 anpassade uppmätta typer av kulor.

En inbyggd ficklampa med flera lysdioder som snabbt ger dig en stark och jämn ljusstråle i grönt eller vitt ljus. Byt enkelt mellan dagtids- och natttidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon. Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-position avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras. Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne. Med funktionen jumpmaster beräknar den högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm. Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen. Registrera jakten och märk ut jaktspecifika waypoints direkt i klockan. Skicka miljödata från din kompatibla vädermätare och avståndsvärden från din kompatibla avståndsmätare direkt till Applied Ballistics-lösaren. Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabasen. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten. Få tillgång till flygväder, t.ex. NEXRAD-radar, METAR och TAF, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat.

Träna både smartare, hårdare och på en helt ny nivå!

Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. Med aktivitetsprofilen HIIT-Pass håller reda på dina högintensiva intervallpass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassad. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera. 

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda och cykeltur för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din kalender i appen Garmin Connect. Baserat på din löphistorik och din kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa. Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid. Få snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Visa prestationsdata, tid till nästa mål och avstånd/höjd – plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver. Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen. 

Visa avancerade träningsdata om bland annat löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, VO2 Max vid terränglöpning samt återhämtningsrådgivare. Använd dessa data till att hålla koll på och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löprundan eller cykelrundan. Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.

Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång. Använd stigningsplaneraren ClimbPro på nedladdade banor i din fēnix smartwatch för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning – samt nedförslutningar och platta partier. Gör dig redo att fånga vågorna. Den här tactix-klockan fungerar med funktionen Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg du surfar på framför en Surfline-kamera. Du kan titta på dem senare och se hur du klarade dig med ditt abonnemang på Surfline Sessions.

Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning. När din smartwatch paras ihop med pulsbandet HRM-Pro (säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.

Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation. Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina prestationer får du inblick i din totala ansträngning och vet om du tränar produktivt, är på en toppnivå eller tränar för hårt. Från det ögonblick du vaknar får du poäng som visar hur redo du är för träning baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och ännu mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt – eller att ta det lugnt. Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, träning och återhämtning med pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknologi som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics-team. Få kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer med en Running Dynamics Pod eller HRM-PRO Övervaka

Massor av smarta funktioner för alla möjliga sorters äventyr

Multi-band GNSS och SatIQ-teknologi ger dig bästa positioneringsnoggrannhet i alla miljöer samtidigt som den optimerar enhetens batteritid. Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass. Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd. Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor. Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter runt om i världen. Se hur olika inställningar och sensorer påverkar din smartklockas batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

Garmin tactix® 7 – Pro Ballistics Edition är förinstallerat på TopoActive-kartor för ditt område och ger dig fri tillgång till ytterligare kartor från hela världen så att du kan få god översikt över dina äventyr. Använd den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen till att enkelt läsa in och uppdatera kartor och programvara utan någon dator. Med valfri visning av federala offentliga markgränser på topografiska kartor får du veta vart du är på väg och var du ska vara.

När du vill ha full koll på din hälsa, dessutom dygnet runt!

Optisk puls-teknologi mäter aktivitetsintensitet och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå. Den spårar även under vatten utan pulsband. Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre. Få fullständig överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

Energiövervakning med Body Battery - Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect™-appen på din kompatibla smartphone för att dela. Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.

Fullproppad med smarta funktioner som verkligen förenklar din vardag

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet. Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster som bland annat Spotify, Deezer och Amazon Music, och lyssna via hörlurar med Bluetooth®. Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer. När din smartwatch och telefon är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor, om det behövs. Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ på din kompatibel smartphone. Håll koll på upp till 50 av dina favoritaktier – direkt på handleden – med appen Stocks. Kontrollera snabbt och enkelt dina aktier och övervaka pris och trender under dagen.

Artikelnummer 753759288839
Varumärke Garmin
GPS Ja
Hastighet Ja - men kräver tillbehör
Pulsmätning Ja - handled
Kadensmätning Ja - men kräver kadensmätare
Löpfrekvens Ja - men kräver kadensmätare
Höjdmätare Barometer
Navigering Karta och köranvisningar
Trådlös Ja
Bluetooth Ja
ANT Ja - ANT+
WiFi Ja
Färgskärm Ja
Pekskärm Ja
Laddningsbar Ja (USB)
Diameter 35,56
Färg Svart
Tillverkarens färg Black
Material Titan
Vikt (enligt tillverkaren) 89g
Tillverkarens artikelnummer 010-02704-21
Reviews

Det finns ännu inga frågor om Träningsklocka Garmin tactix 7 Pro Ballistics Edition. Du kan själv ställa en fråga.

Ställ en fråga om Träningsklocka Garmin tactix 7 Pro Ballistics Edition