Filtreringsval
Filter
Sortera
Visar 3 produkter

Oavsett om du letar efter trainermattor, svettskydd eller - ja, nästan vilket tillbehör som helst till en cykeltrainer så är det här du hittar det. Om du letar däck så hittar du dessa på vår avdelning för trainerdäck. Vi säljer trainertillbehör från de flesta stora varumärkena, och som alltid erbjuder vi snabba leveranser och vettiga priser.

Tillbehör till cykeltrainers

Här hittar du allt du kan tänkas behöva till din trainer som trainerväskor, svettskydd och trainerreservdelar. Svettskyddet skyddar ramen mot svett vid inomhusträning och en trainerväska är ett praktiskt sätt att förvara sin trainer eller att använda om du ska resa med din trainer. Har du en Tacx trainer kan du dessutom roa dig med några av Taxc DVD-filmer för en roligare virtuell trainerupplevelse.

Trainermatta

Utöver själva trainern och trainerdäcken är bland det smartaste du kan införskaffa en trainermatta. Det finns många fördelar med en trainermatta, bland annat skyddar den golvet mot repor och smuts men det kanske bästa med en trainermatta är att den håller trainern på plats tack vare sitt halkskydd. En trainermatta reducerar även ljud och vibrationer så du inte stör övriga i hushållet med oljud när det är dags för en tur på trainern.

Vi har trainertillbehör från välkända varumärken som Tacx, Elite, Saris, Wahoo, Nordenmark, Vittoria, Dynafit och Kinetic.