Beskrivning

Superior Team 29 Issue är som det låter, en mountainbike för Team-cyklister eller dig som vill ha den värsta hard tail-mountainbiken som Superior erbjuder, om man inte räknar in tvillingsyskonet med Di2. Behöver vi säga mer än detta och 8.9 kg?

Här får du allt, komplett XTR-grupp, ett snäpp vassare DT-framgaffel jämfört med Team 29 Elite vilket innebär att du får ett körläge mellan låst och öppen som DT kallar Drive, kolfiberstyre och kolfibersadelstolpe från FSA, superlätt sadel från fi´zi:k, lättaste Schwalbe-däcken, ja så fortsätter det och det förstår man när man ser vikten på 8.9 kg.

Mer om kolfiberramen (Team 29 Issue DI2/Issue/Elite)

Du får samma beprövade och tävlingstestade design som XP 929/969/979/999 men med skillnaden att den är byggd med High Modolus kolfiber vilket gör att den blir ännu lite lättare. Du sparar ungefär 250 g vilket gör att den hamnar på superlätta 900 g.

Ramen har en kort baktriangel vilket ger en cykel som reagerar snabbt på alla accelerationer och manövrar.

Om ramen flexar nere vid vevpartiet spelar det ingen roll hur väl övriga cykeln är konstruerad, du kommer ändå inte att få ut all kraft. Superior använder sig av den superbreda vevlagerstandarden Press Fit 92 vilket gör att man kan överdimensionera alla rör som möts nere vid vevpartiet och på så sätt minimera flex.

Superior arbetar med Dynamic Tube Shaping som fritt översatt betyder att man optimerar varje del av ramen utifrån den stress eller påverkan den skall utsättas för. Sadelröret, överröret och bakgaffeln är konstruerade för att ta upp stötar och vibrationer medan övriga ramen är konstruerad för vridstyvhet och kraftöverföring.

Kombinationen av styva rör och rör med lite mer flex och en kort baktriangel ger en snabb och lättmanövrerad cykel som reagerar på minsta lilla kursändring.

Specifikation
Försäkring Ingår
Artikelnummer G-CK1120523
Årsmodell 2017
Hjulstorlek 29"
Rammaterial Kolfiber
Framgaffeltyp Dämpad
Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
Låsbar dämpning? Ja
Bromstyp Hydraulisk skivbroms
Växelreglageserie Shimano XTR
Framväxelserie Ingen framväxel
Bakväxelserie Shimano XTR
Antal växlar 11-växlad (1x11)
Ram Carbon MTB Race Pro BF-MB03 High-Modulus
Slaglängd bak Stel
Framgaffel DT Swiss OPM O.D.L 100 Tapered, 15 mm, Air NCS/O.D.L + remote LO
Slaglängd fram 100 mm
Växelreglage Shimano XTR SL-M9000 RapidFire Plus I-spec II
Framväxel Ingen framväxel
Bakväxel Shimano XTR RD-M9000-D SGS Shadow Plus
Frambroms Shimano XTR BR-M9000, hydraulisk skivbroms
Bakbroms Shimano XTR BR-M9000, hydraulisk skivbroms
Vevparti Shimano XTR FC-M9000 Hollowtech ll 34T
Vevlager Shimano BB-ES300
Kassett Shimano CS-M8000-11 11-42T
Kedja KMC X11L
Hjul DT Swiss XR 361 28H, DT Swiss 370 Straightpull CL 15x100 mm, DT Swiss 350 Straightpull CL 12x142 mm
Däck Schwalbe Rocket Ron/Racing Ralph Evo 29x2.10"
Däckdimension 54-622
Styrlager FSA No.42/48 ACB
Styrstam FSA Afterburner OS-102
Styre FSA K-Force Light flat
Handtag/Styrlinda ESI Racer‘s Edge silicone
Sadelstolpe FSA K-Force Light SB0, diameter: 27.2 mm, längd: 400 mm
Sadel Fizik Tundra M3 K:ium
Pedaler Medföljer ej
Vikt (enligt tillverkaren) 8.9 kg
Färg Röd, Svart, Vit
Varumärke Superior
Hemsida tillverkare https://superiorbikes.eu/en/2017/mtb-race-team/team-29-issue/matte-black-white-team-red
Recensioner11
SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

Lätt och snygg!
5 5
Star

Har inte hunnit testa cykeln ännu då jag väntar tills vinter är över. Men intrycken jag fått medans jag fixat iordning den är att det är lätt, snygg och gaffeln är verkligen stel vid låst läge. Ser fram emot nya året med denna cykel!

SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

MTB med extra-allt !
5 5
Star

Att gå från en mtb på fjorton kilo till en superior på nio kilo var en fantastisk upplevelse . Superiorn är lätt och rapp . XTR-utrustningen fungerar utmärkt .
Är riktigt imponerad av gaffeln som i fast läge verkligen är fast . Inget energitapp alltså vid stående cykling .
Har fått dra efter lite skruvar och lagt på lite pasta på sadelstolpen som gled ner . Ångrar inte alls att jag köpte en lite dyrare modell .

SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

Lätt och styv
5 5
Star

En väldigt lätt ht med suverän spec.

Toppspeccad kvick och lätt Kolfiberhoj
Star

Jag är väldigt nöjd med den här cykeln, rapp som fasen och spec. på den är topp topp. Haft lite problem med bakdämparen då den fick in luft i oljan men det blev reklamationsärende så inga problem där. Rekommenderar märket och modellen

Skriven av 2017-05-18 av Kenny

Superior XF Team Issue
Star

Du får en grym cykel som är styv så det räcker i både ram och i hjulväg. DT dämparna är av hög klass och bakdämparen går att få riktigt stel om så önskas! På det hela taget får du en följsam cykel som inte lämnar mycket mer att önska.

Skriven av 2017-05-18 av Martin

Rekommenderas
Star

Rekommenderar denna bike lätt, har inte hittat någon annan med dessa komponenter och vikt för detta pris.

Skriven av 2017-05-18 av Niklas

Ett klipp
Star

Visst är det mycket pengar men jämfört med mad motsvarande cyklar av anda märken kostar är det ju ett klipp. Har kört på min någon månad nu och är supernöjd,rapp och stabil så det är bara att stå på i skogen. Inga som helt problem heller så jag är supernöjd.

Skriven av 2017-05-29 av Markus

Prisvärd, snabb och lätt
Star

Detta är min första heldämpade cykel och har tidigare kört på väldigt lätta kolfibermonster. Dock så är denna cykeln en riktig raket uppför oavsett hur mycket sten och rötter det ligger på stigen. Ramen är styv och svarar bra, den är lättstyrd och går att manövrera runt hinder som om den hade 26" hjul. Bättre specad cykel till detta priset får man leta efter. Det tog lite tid att få rätt på trycket i bakdämparen men när jag väl hittat rätt så känns den bra. Vill man så går dämparna att låsa nästa helt men det bara på asfalten som jag gör det. Cykeln är snabbare i halvöppet eller helöppet läge när det är terräng.

Nu till några lite sämre egenskaper. Slangen till frambromsen nötte rätt hårt på ramen redan på första turen innan jag såg hur tokigt de hade dragit den. Efter lite diskussion med supporten på cykelkraft så gick de med på att skicka en ny för att kunna dra om slangen så den inte nöter på ramen.

Hjulen är säkert maskinbyggda och blev riktigt kasst gjorda. Efter en timmes tur så blev de 5mm skeva och när jag sedan försöker rikta upp dem igen så går det inte att få ekrarna i rätt spänning. Efter mycket möda så fick jag hjulen raka med vissa ekrar är alldeles för hårt spända och andra är för lösa. Kommer byta hjul så snart det går även om de är riktigt fina på pappret. Har cyklat i 21 år och har aldrig varit med om såhär dåligt byggda hjul.

Trots det negativa jag har att säga om cykeln så är den helt enormt bra och jag vill rekommendera den varmt. Speciellt med rabatten som jag köpte den med.

Skriven av 2017-06-10 av Tomi

Mycket och lätt hoj för pengarna
Star

Mycket nöjd. Har cyklat i över en månad. En mycket lätt och vridstyv cykel som inte går att hitta någon annanstans till det priset. Otroligt prisvärd.

29" hjul i kombination med de justerbara dämparna från styret gör den otroligt lättcyklad i all tänkbar terräng. Bromsarna är helt suveräna och biter direkt. De är de absolut bästa bromsarna som jag någonsin har provat. Toppenbetyg!

Har fått spänna en och annan skruv som håller baksvingen då de gängade ur sig efter ett tag. Kunde slutat riktigt illa. Så glöm inte att kolla över skruvarna i ramen med jämna mellanrum på din heldämpade hoj.

DT-dämparna var lätta att justera utifrån en tabell i manualen (finns på nätet efter lite googlande) och jag fick till rätt dämpning både bak och fram ganska kvickt. Toppen!

XTR-grejerna är av yppersta kvalité och styret och sadelstolpen i kolfiber står pall för hårt cyklande i skogen. Top notch!

Har gjort om fälgarna till tubeless utan större problem. Fälgarna är redan preppade med fälgtejp så du behöver bara ventiler och vätska. 2 hg som bantades bort på en redan lätt cykel samt att man kan köra med lägre tryck i däcken. Rekommenderas varmt!

Enda minuset på cykeln är sadeln enligt mitt tycke. Ganska skön dämpning men det känns som om man ska ramla av hela tiden. Inget stöd för ändan helt enkelt. Blev till att montera en annan sadel så var det problemet löst.

Skriven av 2017-06-17 av Christer

Mycket bra cykel och vilket pris.
Star

Nu är jag nybörjare inom detta men VILKEN cykel sjukt lätt och snabb.

Skriven av 2017-08-08 av Anders

Härlig MTB
Star

Mycket nöjd med min Team XF 29 Issue, har bl.a. använts på Cykelvasan men bra resultat! Snabb leveranstid och support från Cykelkraft.

Skriven av 2017-08-21 av Johan
Skriv en recension OM SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD
Frågor & Svar 4
29

Fråga

Om jag köper denna cykel och beställer stänkskydd eller något annat tillbehör samtidigt, monterar ni de då på cykeln innan den levereras?

2016-05-09 från Samuel
 • SVAR

  Hej,

  Ja, samtliga tillbehör som ligger i samma order som en cykel monteras på cykeln innan vi levererar den till dig.

  från Markus (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
18

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås, belysning osv).

  Men, precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret och skruva på pedalerna tar cirka 5 minuter, och vi har producerat några filmer som hjälper dig. Du hittar dessa här: http://www.cykelkraft.se/monteringsguide

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
0

Fråga

Hej! Vad gäller garanti på ram samt komponenter?

2017-11-20 från Anders Hultén
 • SVAR

  Hej!

  Superior lämnar 3 års garanti på ramen, och garantin på komponenterna är 1 år ( förutsatt att det inte är skador som uppkommer av misskötsel ), då vi har 1 års garanti på samtliga produkter vi säljer.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  från Viktor H (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
-2

Fråga

Jag ligger på gränsen storleksmässigt, jag är 169 cm lång. Hur ska jag tänka när det gäller cykelstorlek, finns det något vedertaget tankesätt i detta fall.
Mvh Rodde

2017-01-21 från Rodrick
 • SVAR

  Jag rekommenderar dig att välja en 17.5" Denna kommer fungera utmärkt för dig.

  från Tim Gnipe (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Superior Team 29 Issue är som det låter, en mountainbike för Team-cyklister eller dig som vill ha den värsta hard tail-mountainbiken som Superior erbjuder, om man inte räknar in tvillingsyskonet med Di2. Behöver vi säga mer än detta och 8.9 kg?

Här får du allt, komplett XTR-grupp, ett snäpp vassare DT-framgaffel jämfört med Team 29 Elite vilket innebär att du får ett körläge mellan låst och öppen som DT kallar Drive, kolfiberstyre och kolfibersadelstolpe från FSA, superlätt sadel från fi´zi:k, lättaste Schwalbe-däcken, ja så fortsätter det och det förstår man när man ser vikten på 8.9 kg.

Mer om kolfiberramen (Team 29 Issue DI2/Issue/Elite)

Du får samma beprövade och tävlingstestade design som XP 929/969/979/999 men med skillnaden att den är byggd med High Modolus kolfiber vilket gör att den blir ännu lite lättare. Du sparar ungefär 250 g vilket gör att den hamnar på superlätta 900 g.

Ramen har en kort baktriangel vilket ger en cykel som reagerar snabbt på alla accelerationer och manövrar.

Om ramen flexar nere vid vevpartiet spelar det ingen roll hur väl övriga cykeln är konstruerad, du kommer ändå inte att få ut all kraft. Superior använder sig av den superbreda vevlagerstandarden Press Fit 92 vilket gör att man kan överdimensionera alla rör som möts nere vid vevpartiet och på så sätt minimera flex.

Superior arbetar med Dynamic Tube Shaping som fritt översatt betyder att man optimerar varje del av ramen utifrån den stress eller påverkan den skall utsättas för. Sadelröret, överröret och bakgaffeln är konstruerade för att ta upp stötar och vibrationer medan övriga ramen är konstruerad för vridstyvhet och kraftöverföring.

Kombinationen av styva rör och rör med lite mer flex och en kort baktriangel ger en snabb och lättmanövrerad cykel som reagerar på minsta lilla kursändring.

Försäkring Ingår
Artikelnummer G-CK1120523
Årsmodell 2017
Rammaterial Kolfiber
Framgaffeltyp Dämpad
Framgaffel, typ av fjäder Luftfjäder
Växelreglageserie Shimano XTR
Framväxelserie Ingen framväxel
Bakväxelserie Shimano XTR
Antal växlar 11-växlad (1x11)
Hjulstorlek 29"
Låsbar dämpning? Ja
Bromstyp Hydraulisk skivbroms
Ram Carbon MTB Race Pro BF-MB03 High-Modulus
Slaglängd bak Stel
Framgaffel DT Swiss OPM O.D.L 100 Tapered, 15 mm, Air NCS/O.D.L + remote LO
Slaglängd fram 100 mm
Växelreglage Shimano XTR SL-M9000 RapidFire Plus I-spec II
Framväxel Ingen framväxel
Bakväxel Shimano XTR RD-M9000-D SGS Shadow Plus
Frambroms Shimano XTR BR-M9000, hydraulisk skivbroms
Bakbroms Shimano XTR BR-M9000, hydraulisk skivbroms
Vevparti Shimano XTR FC-M9000 Hollowtech ll 34T
Vevlager Shimano BB-ES300
Kassett Shimano CS-M8000-11 11-42T
Kedja KMC X11L
Hjul DT Swiss XR 361 28H, DT Swiss 370 Straightpull CL 15x100 mm, DT Swiss 350 Straightpull CL 12x142 mm
Däck Schwalbe Rocket Ron/Racing Ralph Evo 29x2.10"
Däckdimension 54-622
Styrlager FSA No.42/48 ACB
Styrstam FSA Afterburner OS-102
Styre FSA K-Force Light flat
Handtag/Styrlinda ESI Racer‘s Edge silicone
Sadelstolpe FSA K-Force Light SB0, diameter: 27.2 mm, längd: 400 mm
Sadel Fizik Tundra M3 K:ium
Pedaler Medföljer ej
Vikt (enligt tillverkaren) 8.9 kg
Färg Röd, Svart, Vit
Varumärke Superior
Hemsida tillverkare https://superiorbikes.eu/en/2017/mtb-race-team/team-29-issue/matte-black-white-team-red
Visa hela specifikationen
Visa mindre
SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

Lätt och snygg!
5 5
Star

Har inte hunnit testa cykeln ännu då jag väntar tills vinter är över. Men intrycken jag fått medans jag fixat iordning den är att det är lätt, snygg och gaffeln är verkligen stel vid låst läge. Ser fram emot nya året med denna cykel!

SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

MTB med extra-allt !
5 5
Star

Att gå från en mtb på fjorton kilo till en superior på nio kilo var en fantastisk upplevelse . Superiorn är lätt och rapp . XTR-utrustningen fungerar utmärkt .
Är riktigt imponerad av gaffeln som i fast läge verkligen är fast . Inget energitapp alltså vid stående cykling .
Har fått dra efter lite skruvar och lagt på lite pasta på sadelstolpen som gled ner . Ångrar inte alls att jag köpte en lite dyrare modell .

SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD

Lätt och styv
5 5
Star

En väldigt lätt ht med suverän spec.

Toppspeccad kvick och lätt Kolfiberhoj
Star

Jag är väldigt nöjd med den här cykeln, rapp som fasen och spec. på den är topp topp. Haft lite problem med bakdämparen då den fick in luft i oljan men det blev reklamationsärende så inga problem där. Rekommenderar märket och modellen

Skriven av 2017-05-18 av Kenny

Superior XF Team Issue
Star

Du får en grym cykel som är styv så det räcker i både ram och i hjulväg. DT dämparna är av hög klass och bakdämparen går att få riktigt stel om så önskas! På det hela taget får du en följsam cykel som inte lämnar mycket mer att önska.

Skriven av 2017-05-18 av Martin

Rekommenderas
Star

Rekommenderar denna bike lätt, har inte hittat någon annan med dessa komponenter och vikt för detta pris.

Skriven av 2017-05-18 av Niklas

Ett klipp
Star

Visst är det mycket pengar men jämfört med mad motsvarande cyklar av anda märken kostar är det ju ett klipp. Har kört på min någon månad nu och är supernöjd,rapp och stabil så det är bara att stå på i skogen. Inga som helt problem heller så jag är supernöjd.

Skriven av 2017-05-29 av Markus

Prisvärd, snabb och lätt
Star

Detta är min första heldämpade cykel och har tidigare kört på väldigt lätta kolfibermonster. Dock så är denna cykeln en riktig raket uppför oavsett hur mycket sten och rötter det ligger på stigen. Ramen är styv och svarar bra, den är lättstyrd och går att manövrera runt hinder som om den hade 26" hjul. Bättre specad cykel till detta priset får man leta efter. Det tog lite tid att få rätt på trycket i bakdämparen men när jag väl hittat rätt så känns den bra. Vill man så går dämparna att låsa nästa helt men det bara på asfalten som jag gör det. Cykeln är snabbare i halvöppet eller helöppet läge när det är terräng.

Nu till några lite sämre egenskaper. Slangen till frambromsen nötte rätt hårt på ramen redan på första turen innan jag såg hur tokigt de hade dragit den. Efter lite diskussion med supporten på cykelkraft så gick de med på att skicka en ny för att kunna dra om slangen så den inte nöter på ramen.

Hjulen är säkert maskinbyggda och blev riktigt kasst gjorda. Efter en timmes tur så blev de 5mm skeva och när jag sedan försöker rikta upp dem igen så går det inte att få ekrarna i rätt spänning. Efter mycket möda så fick jag hjulen raka med vissa ekrar är alldeles för hårt spända och andra är för lösa. Kommer byta hjul så snart det går även om de är riktigt fina på pappret. Har cyklat i 21 år och har aldrig varit med om såhär dåligt byggda hjul.

Trots det negativa jag har att säga om cykeln så är den helt enormt bra och jag vill rekommendera den varmt. Speciellt med rabatten som jag köpte den med.

Skriven av 2017-06-10 av Tomi

Mycket och lätt hoj för pengarna
Star

Mycket nöjd. Har cyklat i över en månad. En mycket lätt och vridstyv cykel som inte går att hitta någon annanstans till det priset. Otroligt prisvärd.

29" hjul i kombination med de justerbara dämparna från styret gör den otroligt lättcyklad i all tänkbar terräng. Bromsarna är helt suveräna och biter direkt. De är de absolut bästa bromsarna som jag någonsin har provat. Toppenbetyg!

Har fått spänna en och annan skruv som håller baksvingen då de gängade ur sig efter ett tag. Kunde slutat riktigt illa. Så glöm inte att kolla över skruvarna i ramen med jämna mellanrum på din heldämpade hoj.

DT-dämparna var lätta att justera utifrån en tabell i manualen (finns på nätet efter lite googlande) och jag fick till rätt dämpning både bak och fram ganska kvickt. Toppen!

XTR-grejerna är av yppersta kvalité och styret och sadelstolpen i kolfiber står pall för hårt cyklande i skogen. Top notch!

Har gjort om fälgarna till tubeless utan större problem. Fälgarna är redan preppade med fälgtejp så du behöver bara ventiler och vätska. 2 hg som bantades bort på en redan lätt cykel samt att man kan köra med lägre tryck i däcken. Rekommenderas varmt!

Enda minuset på cykeln är sadeln enligt mitt tycke. Ganska skön dämpning men det känns som om man ska ramla av hela tiden. Inget stöd för ändan helt enkelt. Blev till att montera en annan sadel så var det problemet löst.

Skriven av 2017-06-17 av Christer

Mycket bra cykel och vilket pris.
Star

Nu är jag nybörjare inom detta men VILKEN cykel sjukt lätt och snabb.

Skriven av 2017-08-08 av Anders

Härlig MTB
Star

Mycket nöjd med min Team XF 29 Issue, har bl.a. använts på Cykelvasan men bra resultat! Snabb leveranstid och support från Cykelkraft.

Skriven av 2017-08-21 av Johan
Skriv en recension OM SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD
29

Fråga

Om jag köper denna cykel och beställer stänkskydd eller något annat tillbehör samtidigt, monterar ni de då på cykeln innan den levereras?

2016-05-09 från Samuel
 • SVAR

  Hej,

  Ja, samtliga tillbehör som ligger i samma order som en cykel monteras på cykeln innan vi levererar den till dig.

  från Markus (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
18

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås, belysning osv).

  Men, precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret och skruva på pedalerna tar cirka 5 minuter, och vi har producerat några filmer som hjälper dig. Du hittar dessa här: http://www.cykelkraft.se/monteringsguide

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
0

Fråga

Hej! Vad gäller garanti på ram samt komponenter?

2017-11-20 från Anders Hultén
 • SVAR

  Hej!

  Superior lämnar 3 års garanti på ramen, och garantin på komponenterna är 1 år ( förutsatt att det inte är skador som uppkommer av misskötsel ), då vi har 1 års garanti på samtliga produkter vi säljer.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  från Viktor H (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
-2

Fråga

Jag ligger på gränsen storleksmässigt, jag är 169 cm lång. Hur ska jag tänka när det gäller cykelstorlek, finns det något vedertaget tankesätt i detta fall.
Mvh Rodde

2017-01-21 från Rodrick
 • SVAR

  Jag rekommenderar dig att välja en 17.5" Denna kommer fungera utmärkt för dig.

  från Tim Gnipe (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om SUPERIOR TEAM 29 ISSUE MATT SVART/VIT/RÖD