Mer om Trek Verve+ serie

Det här är underhållande och praktiska elcyklar som förgyller din vanliga vardag, eleganta transportmedel med skyhög utrustningsnivå som gör det enkelt, säkert och kul att ta sig runt i staden. Toppbetyg för tillförlitlighet samt komfort, och de är allihop tillverkad med komponenter och tillbehör som gör dem till perfekta daglig kompanjoner, vare sig det handlar om hektiska shoppingturer eller att avslappnat kryssa runt nere på stan.

Oavsett vilken motor från Bosch som din Verve+ är utrustad med så kommer du kunna njuta av en smidig boost som är  föredömligt enkel att kontrollera, kraften känns naturlig medan du trampar och den hjälper dig att cykla både längre och dessutom snabbare än någonsin. Modellerna erbjuder flera olika konfigurationsalternativ för batteriet och du kan välja en modell som har batteriet monterat på pakethållaren (300, 400 eller 500 Wh) eller så väljer du en modell som har batteriet elegant inbyggt i diagonalröret (400, 545 eller 725 Wh). Men helt oavsett vad du slutligen väljer så ger de dig alla möjligheten att cykla långt utan att behöva oroa sig för att kraften skall ta slut i första taget.

Alla Verve+ har en lätt och stark aluminiumram som ger bra kontroll och en upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av färden. Dess extra breda hjul och kraftfulla bromsar ger dig stabilitet, grepp och pålitlig bromskraft på i princip alla typer av underlag du kan hitta i typiskt urbana miljöer. Addera inbyggd belysning, skärmar, stöd och en pakethållare så att du kan cykla i alla väder och samtidigt få med dig allt du behöver. Vissa modeller i serien är även utrusade med en dämpad framgaffel och sadelstolpe, vilket såklart gör cykelturen ännu mera komfortabel.

Filter
Sortera
Visar 76 produkter