Mer om Trek Fuel EX serie

Det här är cyklar som har konstruerats för att du ska kunna ge dig ut på alla tänkbara stigar, på alla tänkbara dagar. Med sin välbalanserade stigcykelgeometri och förfinade dämpning är samtliga modeller i serien galet snabba på singletrack, imponerande kapabla i stökig terräng och lika vansinnigt underhållande... oavsett vart du för dagen väljer att cykla. Fuel EX är kapablare än någonsin, redo att tämja alla stigar med toppfunktioner för inställbarhet, manövreringsförmåga och härliga, lekfulla cykelturer. Den kombinerar en livlig karaktär med långslagig dämpning, som är ett måste i svårare terräng och högre hastigheter. Det här är cykeln som bara ber om att få släppa loss i singletrack-terrängen. Från att tråckla sig igenom täta lövskogar till att bemästra labyrinter med rötter och ta doserade kurvor – Fuel EX är redo för alla stigar.

Du slipper komplicerade dämpningsinställningar, inget hokuspokus eller flippeti-flopp-flopp med en massa avancerade inställningar och inga mixade hjulstorlekar. Inga förbryllande komponenter som du måste hålla på och pilla på inför varenda cykeltur. Oavsett vilken modell du väljer så är det en häftig stigcykel som fungerar för i princip allt och alla. Om du bara ska skaffa en MTB-cykel (man vill ju alltid ha fler)... ja då är på rätt stig när du väljer en Fuel EX, svårare än så är det faktiskt inte!

Fuel EX Gen 5 är smidig och lättstyrd med 130 mm slaglängd bak och 140 mm fram. Även den lägre vikten bidrar, tillsammans med bättre och mer prisvärda komponenter. Kolfibermodellerna har dessutom ett inbyggt förvaringsfack i ramen.

Fuel EX Gen 6 har 140 mm slaglängd bak och 150 mm fram. Det ger extra inställningsmöjligheter och stabilitet. Alla modeller, inklusive aluminiummodeller, har också en robustare ram med ett smart inbyggt förvaringsfack.

Vad säger då världens cykelpress om Fuel EX?

  • Bicycling - ”En stigcykel i världsklass”
  • ENDURO Bike Magazine - ”En absolut stigraket”
  • FREEHUB MTB Magazine - ”Perfekt allroundcykel”

Det finns inga produkter som matchar urvalet