Mer om Thule Yepp

Thule Yepp är cykelbarnstolar med en smart och funktionell design med mycket personlighet som passar utmärkt för daglig användning. Det är lika enkla att montera på cykeln som det är att ta loss när de inte används. Thule Yepp har verkligen satt standarden vad gäller komfort på cykelsitsar. De har nämligen både stötabsorberande säten och vadderade 5-punktsselar. Även om komfort såklart är viktigt så kommer säkerhet i första hand och detta har Thule såklart tagit fasta på.

Samtliga av Thules cykelitsar genomgår otaliga tester för att säkerställa att de uppfyller de hårdaste barnsäkerhetskraven. Inte nog med att de uppfyller samtliga krav som ställs så överträffar deras cykelsitsar gång på gång med deras säkerhet och Thule Yepp är ingen undantag.

Thule Yepp finns i flera olika modeller, utföranden och läckra färger. Thule Yepp Mini och Nexxt Mini är för de minsta barnen och är robusta och stilrena cykelbarnstolar som du monterar fram på cykeln. Thule Yepp Maxi och Nexxt Maxi passar de lite äldre barnen och monteras bak på cykeln.