Mer om Thule RideAlong

Thule RideAlong är Thules populära serie med cykelsitsar för barn mellan 10 månader till 6 år. Thule RideAlong finns med två olika viktgränser, upp till 15 eller 20 kilo. Thule RideAlong mini är utformad för den lägre viktgränsen och är en frontmonterad cykelbarnstol som är perfekt för dig som vill ha bra uppsikt. Originalet Thule RideAlong passar däremot bättre till de lite större barnen eftersom de är bakmonterade vilket gör att cykeln blir lättare att styra.

Thule RideAlong är cykelsitsar med grymt bra säkerhet. Inte nog med att de uppfyller de internationella barnsäkerhetsstandarderna så testas de otaliga gånger i Thules egna test center för att säkerställa maximal säkerhet. Inte nog med att de uppfyller kraven på säkerhet så överträffar Thule de mest krävande internationella säkerhetsstandarderna som till exempel TÜV. Allt för att du och ditt barn ska kunna koppla av och njuta av en härlig och säker cykeltur tillsammans.

Om du vill ha hjälp med att hitta rätt cykelsits från Thule till ditt barn så kan du alltid kontakta våra cykelexperter på telefonnumret: 010 - 101 40 00. Det hjälper dig mer än gärna att väja rätt!