Mer om Skeppshult Smile serie

Det här är serien med populära cyklar som lämpar sig för nästan alla typer av äventyr och de levererar cykelglädje i sin absolut renaste form! Det här är perfekta vardagscyklar för dig som vill kunna cykla till stranden, mataffären eller till dina bekanta utan att behöva fundera vart du ska förvara alla dina tillhörigheter. Samtliga modeller i serien har gott om lastmöjligheter tack vare den rejäla pakethållaren, och damvarianten har dessutom en generös främre korg som erbjuder massor av extra utrymme. 

Och precis som alla modeller från Skeppshult så är cyklarna givetvis hantverksmässigt tillverkade nere i de småländska skogarna, och ledorden är precis desamma som för allt annat som skapas i den egna fabriken... det handlar om praktisk funktionalitet, hög hållbarhet och det genuint svenska. Men vad kostar då all denna robusta cykelglädje? Inte så mycket faktiskt! Trots dess genomtänka detaljer och en otroligt hög kvalitet ligger modellerna  faktiskt i mellanprisklassen... inget mindre än imponerande prisvärt!

Filter
Sortera
Visar 16 produkter

Smile - cykelglädje i sin renaste form!

Skeppshult Smile är en cykel som gör dig glad, vi på cykelkraft har själv testat om det stämmer. Vi lät 5 testpersoner sätta sig på cykeln och ta en liten sväng. Vad tror du hände? På 5 av 5 av våra testpersoner så drog det i mungiporna! Det är ett bra betyg på en cykel tycker vi! Skeppshult Smile finns både som herr- och damcykel. Cykeln har gott om lastmöjligheter med den rejäla pakethållaren. Damvarianten har även en stor cykelkorg med som erbjuder generöst med utrymme. Smile är cykeln för dig som utan problem vill kunna cykla till stranden, mataffären eller till en vän utan att behöva fundera vart du ska ha dina tillhörigheter. Men vad kostar det då att kunna få denna enorma cykelglädje? Inte så mycket faktiskt! Cykeln ligger i mellanprisklassen för damcyklar trots sina genomtänka detaljer och otroligt höga kvalitet!

Skeppshult Smile damcykel

Cykeln Smile i damvariant har ett lågt insteg, en härlig mjuk sadel och en rymlig korg. Cykeln lämpar sig bäst för sommardagar när du ska cykla medellånga sträckor.

Skeppshult Smile herrcykel

Cykeln Smile i herrvariant har ett klassiskt utseende med finesser från nutiden, precis som damvarianten. Likt damvarianten så lämpar cykeln sig utmärkt för alla typer av äventyr på varma sommardagar.