Skeppshult Nova Premium - lyxvarianten!

Skeppshult Nova Premium är den klassiska Nova-serien, men lite lyxigare utrustad med bl a navdynamo (belysning utan batterier), justerbar styrstam och antikorrisionskedja för att göra cyklingen ännu mer bekväm och bekymmersfri.

Den vanliga Nova är en snabb och robust slitvarg som kan användas både sommar som vinter , men Premium-varianten är i det närmaste oslagbar i segmentet lyxiga brukscyklar... helt perfekt för att åka och handla, hämta barnen eller cykla till festen med.

Och precis som alla andra modeller från Skeppshult så är den givetvis hantverksmässigt byggd nere i de småländska skogarna, och ledorden är precis desamma som för allt annat som skapas i fabriken... det handlar om funktionellt, hållbart och genuint svenskt.

Skeppshult Nova premium - Tidlös klassiker

Skeppshult Nova Premium har allt det där som Nova har och lite till. Skeppshult Nova Premium har den klassiska hängmatteramen, pakethållare, cykelkorg, ringklocka, ja allt det där som Nova har. Men, den har dessutom en gelsadel som kommer få din bak att aldrig vilja lämna cykelsadeln, en ställbar styrstam och belysning med navgenerator (belysning utan batterier). Letar du efter en klassisk skönhet som aldrig går ur tiden varken estetiskt eller funktionsmässigt så är Skeppshult Nova Arc Premium din cykel. En äkta trotjänare som inte går av för hackor helt enkelt.