Mer om Shimano Dura-Ace

Shimano Dura-Ace-serien riktar sig till dig som cyklar racercykel och är ute efter det allra finaste komponenterna. Shimano Dura-Ace serien är nämlingen Shimanos lättaste, mest ergonomiska och mest exakta komponentgrupp någonsin. Siktar du på att vara först över mållinjen är Shimano Dura-Ace komponenterna du behöver.

Filter
Sortera
Visar 190 produkter

Shimano Dura Ace - Cykla för att vinna

Dura-Ace är Shimanos finaste serie som riktar sig mot racercyklar. Om du inte nöjer dig med en andra plats utan måste vara först över mållinjen är det dessa komponenter du måste slänga ett extra öga på. För när du cyklar med komponenter från Shimano Dura-Ace så cyklar du för att vinna.

Dura-Ace serien är ett resultat av Shimanos starka passion för teknologi, man märker det tydligt i varje enskild komponent i serien. De olika delarna är gjorda för att stärka varandra i oöverträffbar prestanda.

Hos Cykelkraft hittar du ett stort utbud från Dura-Ace serien och det är enkelt att handla direkt online. Kika bland bromsklossar, kåpor, pedaler, kassetter, rulltrissor, hjul, effektmätare, vevlager och mycket annat.

Vi finns här för att hjälpa till

Funderar du på vilken Shimano Dura-Ace komponent din cykel ska ha? Testa vår filtreringsfunktion! Där kan du enkelt bryta ner det till vilken typ av produkt och till vilken cykeltyp du ska ha den till. Som om inte detta vore nog kan du alltid dubbelkolla med våra duktiga cykelexperter på Kundservice - de guidar dig mer än gärna så att du kan få ut det bästa av din cykling.