Mer om Scott Spark serie

Den här serien består uteslutande av uthålliga speedkulor som älskar spänning och alltid vill ligga först i klungan. De här är heldämpade XC-kanoner som är fullt optimerad för att göra din upplevelse fullt anpassad för både tävling, lek och allt däremellan. Den här kapabla serien har de senaste åren prenumererat på pallplatser av finaste valör och har plockat hem flera medaljer än de flesta andra bara vågar drömma om.

Tack vare kombinationen av en extremt välbalanserad geometri och en finstämd dämpning så sväljer den glupskt och effektivt nästan allt i sin väg. Vilket i praktiken innebär att du har alla möjligheter att hantera även svåra situationer på ett snabbt, effektivt och enkelt sätt. Detta i kombination med låg vikt och pålitliga kvalitetskomponenter gör spark-serien till något alldeles extra... vilket du kommer märka redan efter ett par tramptag

  • Testvinnaren som plockat hem flera medaljer än de flesta andra bara skulle våga drömma om
  • Heldämpade XC-kanoner som prenumererar på pallplatser 
  • Anpassad för både tävling, lek och allt däremellan
  • Extremt välbalanserad geometri
  • Finstämd dämpning med tydligt fokus på höga hastigheter
  • Beprövade komponenter från kvalitativa tillverkare

Scott Spark - heldämpade cyklar från Scott!

Scott Spark-serien är förmodligen en av världens mest sålda heldämpade cykelmodeller. Vi erbjuder ett brett urval av Spark-modellerna - från de enklare aluminiumramarna till de tuffaste kolfiberramarna.