Mer om Poc Octal

Poc Octal finns som både mountainbikehjälm och racercykelhjälm. Poc Octal är en prisbelönt hjälm som har tagit hjälmar och dess säkerhet till en helt ny nivå. Teknologin och dess design har därefter applicerats på MTB-versionen av hjälmen som kallas för Poc Octal X och -Octal X Spin. Samtliga hjälmar erbjuder optimal ventilation, grym komfort till en oerhört låg vikt. Till skillnad från flera andra cykelhjälmar så skyddar Poc Octal en större del av bakhuvudet samtidigt som de strategiskt valt att placera ännu bättre skydd på de mest utsatta områdena på din hjässa.

Ventilationen på Poc Octal skiljer sig också förhållandevis mycket åt jämfört med flertalet andra hjälmar på marknaden. Istället för flera små ventilationsluckor har de istället valt färre men större luckor för ventilationen. Den här typen av ventilationsdesign bidrar till en mer aerodynamisk prestanda som tillåter mer luft att strömma genom hjälmen.

Köp Poc Octal online

Hos oss hittar du ett brett utbud av Poc Octal-hjälmar till riktigt bra priser. Poc Octal kommer i flertalet fina modeller, utföranden och färger så det är bara att välja den hjälm som faller dig bäst i smaken. Skulle du mot förmodan hitta samma hjälm billigare någon annanstans så prismatchar vi. Ifall du är osäker på vilken hjälm du ska välja kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De kan allt om Poc Octal och vet vilken hjälm du ska välja utifrån din cykelstil.