Mer om Merida ONE-TWENTY

En serie med heldämpade allroundcyklar med en modern trailgeometri och 120/130  mm slaglängd som passar både tuffa heldagsturer och kortare fartfyllda turer med lite mer tekniskt krävande partier. En "allt-i-ett-cykel" som är perfekt rustade för att hålla farten uppe på mindre tekniskt krävande spår, och dessutom en av cyklarna i Meridas sortiment som har bäst acceleration, kanske den perfekta kompromissen mellan klättrings- och stigcykel.

Tack vare sin prisbelönta dämparupphängning med smått magisk känsla så hanterar den allt från stökiga trailrepor till lite mer lättcyklade partier som mer liknar traditionell XC eller Marathon. Så serien passar dig som älskar äventyr i lite tuffare terränger men samtidigt vill att det rullar riktigt snabbt på jämna underlag. 

Merida One-Twenty är perfekt för riktigt långa dagar i sadeln när det främst ska vara lätt att ta sig fram med maximal hastighet och är redan från start utrustade med både greppsäkra kvalitetsdäck, en höj- och sänkbar sadelstolpe samt en ram med modern stigcykelgeometri i kolfiber eller aluminium. Kort och gott en grymt kvick heldämpad hoj som älskar speed och som aldrig kommer svika dig ute i spåren.

Det finns inga produkter som matchar urvalet