Lite mer om elassisterade MADE Scilla

Det här är en föredömligt bekväm elcykel som är skapad med utgångspunkt för komfortabel transport i alla former av miljöer och på det flesta typer av underlag. I händerna på rätt person så levererar det här praktiska cykeln allt som krävs för att du kunna hantera från smidig förflyttning i tätorten till avslappnade söndagsturer ute på slingrande grusvägar. Det här är ett smidigt transportmedel med modern design för oss som ställer höga krav på både komfort, design och praktisk funktion. 

Enligt oss så är en elcykel det absolut smartaste fordonet du kan äga, speciellt om du planerar att pendla eller ofta köra lite längre sträckor. Du avverkar enkelt en mil på under 25 minuter och du betalar kolossalt mycket mindre än om du sätter dig i smutsiga miljöbovar. Du slipper trista tullavgifter, du parkerar nästan vart som helst (och dessutom helt gratis!), och du slinker undan trista 4-siffriga fakturor från bilverkstaden samtidigt som du värnar om både din fysik och vår underbara planet! Men det kanske bästa av allt är förstås själva upplevelsen, att du med alla dina sinnen hinner uppleva världen omkring dig, samtidigt som du nästan friktionsfritt glider fram utan att du blir det minsta svettig eller andfådd, och som en extra bonus så "flyter det alltid på" när du kvickt måste ta dig fram mitt i rusningstrafiken.

Det här är en robust cykel som väcker starka habegär och som ser till att du kan planera för en framtid utan långsamma bilköer, fullpackade tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. Ett optimalt transportmedlet för dig som vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna (perfekt när flåset börjar tryta, men viljan finns kvar) eller för dig som effektiv och snabbt vill kunna ta dig till jobbet utan att du ens behöver packa ner ombyte i väskan. Ett miljövänligt, lätthanterligt, bekvämt och pålitligt transportmedel som på ett effektivt sätt förflyttar dig dit du vill. Lägg därtill ett modernt formspråk med eleganta linjer och smakfulla färger. Kan det bli bättre? Och till de här priset tvivlar vi att du kommer att en mer prisvärd kvalitetscykel!