Mer om Crescent Racer

I sadeln på en racercykel från Crescent kan du vara helt säker på att du kommer få ut det mesta av dig själv. Oavsett om du är nykläckt landsvägscyklist, bara vill komma i form med kompisgänget eller har siktet inställt på pallplats på nästa Vätternrunda så ger dessa cyklar dig rätt förutsättningar för att lyckas.

Trots att Crescent konstruerat landsvägscyklar sedan tidigt 1900-tal har man aldrig slutat upp med att ständigt förändra och förbättra sina modeller för både motionärer och elitcyklister. Man arbetar uteslutande med aluminium eller kolfiber i både ramar och komponenter. Varje detalj är omsorgsfullt utformad med syfte att ge cykeln dess unika egenskaper; på allt från geometrier till styren och sadlar till drivlina bromsar och hjul.

Inte för att skryta men proffscyklister har plockat hem både OS och VM på våra modeller och den oranga färgen, som har funnits med sedan länge, sätter fortfarande sin unika prägel på många av våra racercyklar som faktiskt både är lättare, snabbare och tåligare än någonsin.

Det finns inga produkter som matchar urvalet