Mer om Crescent mountainbikes

Crescent´s MTB-cyklar är designade för att plocka fram det bästa ur dig – oavsett om ditt mål är att korsa mållinjen med ett nytt personbästa eller bara komma i lite bättre form. Det är du som gör jobbet det är bara du som sätter gränser för hur långt du vill gå, men med rätt material blir allt så mycket roligare och som bonus blir du garanterat snabbare!

Det svänger och hoppar, du andas tungt, svettas och pulsen slår stenhårt, men även om det är jobbigt så har du vansinnigt kul. På en mountainbike från Crescent är det inga som helst problem att ta i lite extra, det svenska utvecklingsteamet har lång erfarenhet av att nyttja materialet på bästa sätt samt har alla kunskap som krävs för att du ska kunna briljera i olika typer av terräng.

Crescents MTB-sortiment är uppdelat i fem olika kategorier av cyklar att upptäcka och lära känna. Är du sugen på att uppleva naturen på nära håll så får du inte missa Ork, en serie med heldämpade stigcyklar. Vill du cykla snabbt; tekniskt eller på grusväg- så föreslår vi någon av XC-modellerna Stark, Rask eller Modig. Och vill du kunna ta dig fram där det egentligen inte borde vara möjligt så föreslår vi att du tittar lite närmare på Kraft, Crescent´s mountainbikes med elassistans.

Det finns inga produkter som matchar urvalet