Mer om Crescents barn- & juniorcyklar

Hemma hos Crescent vet man att det inte är någon barnlek att bygga bra barncyklar. De måste vara både pålitliga, slittåliga, praktiska, lätthanterliga och dessutom säkra att använda. Men man tar också cykelglädjen på största allvar i Varberg och samtliga barncyklar är ibland det finaste och roligaste du kan hitta i segment. Något som faktiskt gynnar både barnen och föräldrarna, barnen får en pålitlig, lätthanterlig och underhållande cykel samtidigt som föräldrarna kan uppnå full sinnesro eftersom man vet att Crescent ställer precis lika höga krav på barncyklarna som man gör på sina modeller för vuxna.

Bland Crescents barn- och juniorcyklar hittar du något för alla åldrar, stilar och personligheter. När du ska köpa en barncykel eller juniorcykel vill du såklart att den ska hålla i många år framöver och samtidigt vara säker för både lek och utflykter. Barnasinnet måste självklart få visst spelrum men när det kommer till kritan så måste cykeln vara både säker och pålitlig nog för att kunna använda för att kunna cykla till skolan på, åka på cykelutflykt med eller för skoj och lek på skogsstigarna bakom huset. 

Samtliga barncyklar håller en riktigt hög standard och tål utan problem våra nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Du kan självklart skaffa massa roliga tillbehör till cyklarna och de är byggda för att tåla både slit och släng, vilket borgar för att cyklarna kan gå i arv till syskon eller ge ett riktigt bra pris på andrahandsmarknaden. Med Crescents barn- och juniorcyklar kan du ge dina barn ett roligt, säkert och hälsosamt sätt att upptäcka världen på.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Crescent barncyklar - Tuffa & Säkra barncyklar

Bland Crescent barncyklar hittar du allt från minstingens första balanscykel till tonåringens tuffa mountainbike. Gemensamt för alla Crescent barncyklar är att det håller hög kvalitet, så pass bra att den går i arv och den står emot vädrets alla makter. Det är även väldigt roliga att cykla på och fina att titta på tack vare deras hav av härliga färger och tjusiga modeller. Även om cykling ska vara lekfullt så är det såklart också viktigt att det är tryggt och säkert, och just detta har Crescent verkligen i beaktning när de bygger deras barncyklar. Som det själva uttrycker det så är det ingen lek att bygga säkra och bra barncyklar, men det är exakt vad det har gjort!

Olika barncyklar från Crescent

Oavsett om du letar efter ditt barn första cykel eller tonåringens femte cykel så hittar du det bland Crescents barncyklar. De tillverkar nämlingen barncyklar i alla storlekar mellan 12" - 26". De tillverkar balanscyklar för det minsta och mountainbikes och standardcyklar för det lite äldre barnen. På flera av deras barn mountainbikes sitter det tuffa skärmar medan det istället sitter cykelkorgar på vissa av standardcyklarna.