Poäng på allt du handlar! Du har {{ context.rewardPoints}} poäng.
  • 1 poäng per 50 kr spenderat.
  • 1 poäng är värt 1 kr.
  • 10 poäng för att recensera en produkt.
Nyårskampanjer!

Crescent Barncyklar

Barn- och juniorcyklarna är Crescents stolthet - och det är inte för inte. Att bygga säkra barncyklar är svårt, och att dessutom göra dem roliga att cykla på är ännu svårare. Skall man dessutom göra dem riktigt roliga att titta på har man en tuff uppgift framför sig. Crescents barncyklar är dock allt det där - och ovanpå sitter fina komponenter och dessutom i regel fotbroms.

Crescent barncyklar är alltså bland det finaste du hittar i detta segment, och de gör både den som skall cykla på dem och de som vill känna sig trygga i att sitt barn får en rolig upplevelse glada.

Filter
Sortera
Visar 31 produkter

Crescent barncyklar - Tuffa & Säkra barncyklar

Bland Crescent barncyklar hittar du allt från minstingens första balanscykel till tonåringens tuffa mountainbike. Gemensamt för alla Crescent barncyklar är att det håller hög kvalitet, så pass bra att den går i arv och den står emot vädrets alla makter. Det är även väldigt roliga att cykla på och fina att titta på tack vare deras hav av härliga färger och tjusiga modeller. Även om cykling ska vara lekfullt så är det såklart också viktigt att det är tryggt och säkert, och just detta har Crescent verkligen i beaktning när de bygger deras barncyklar. Som det själva uttrycker det så är det ingen lek att bygga säkra och bra barncyklar, men det är exakt vad det har gjort!

Olika barncyklar från Crescent

Oavsett om du letar efter ditt barn första cykel eller tonåringens femte cykel så hittar du det bland Crescents barncyklar. De tillverkar nämlingen barncyklar i alla storlekar mellan 12" - 26". De tillverkar balanscyklar för det minsta och mountainbikes och standardcyklar för det lite äldre barnen. På flera av deras barn mountainbikes sitter det tuffa skärmar medan det istället sitter cykelkorgar på vissa av standardcyklarna.