Filter
Sortera
Visar 31 produkter

Bensinkranar, bensinfilter och bensinslang till moped

Här hittar du bensinkran, bensfilter och bensinslang till din moped. Vi erbjuder både original-bensinkranar, -bensinfilter och -bensinslangar och icke-originaldelar. Här hittar du bensinkran, bensinfilter och bensinslangar från välkända varumärken som Stylepro, Peugeot, Kstar, Steptwo, Reiju, RMS, Noname, Piaggio, Malossi, Tomos och Derbi.

Bensinkran till moped

Letar du efter en ny bensinkran till din moped så hittar du det garanterat här på Cykelkraft.se. Har du en vakuumstyrd bensinkran som sjunger på sista versen, eller en universal-bensinkran som gjort sitt? Oavsett vilken typ av moped-bensinkran du haft tidigare till din moped som behöver ersättas så hittar du den här.

Bensinfilter till moped

En liten reservdel men ack så viktig är bensinfilter. Om det är dags att byta ut din befintliga hittar du ditt nya bensinfilter till moped här. Vi har bensinfilter för slang i olika storlekar så att du ska ha möjlighet att hitta ett moped-bensinfilter som passar din bensinslang som handen i handsken.

Bensinslang till moped

Om din bensinslang har några år på nacken finns det en risk att den gått sönder eller börjat spricka och behöver därför bytas ut. Om så är fallet så hittar du din nya moped-bensinslang här. Precis som med alla reservdelar är det viktigt att välja delar som passar. Därför har vi bensinslangar till moped i flera olika längder och diametrar så att du ska ha möjlighet att hitta en som passar till just din moped. Om styling är viktigt för dig kan du välja någon av våra färgstarka moped-bensinslangar för en riktigt grym look och om du bara är ute efter en fungerande bensinslang utan någon närmare eftertanke på utseendet har vi även transparenta bensinslangar till moped.