Filter
Sortera
Visar 81 produkter

Koppling till moped

Kopplingen är den del som kopplar ihop variatorn med bakhjulet och växellådan. Denna del slits med tiden ut och kan behöva bytas under mopedens livslängd.

Att tänka på vid installation av ny koppling

När du installerar en ny koppling är det viktigt att kolla distansen mellan tryckplattan och själva kopplingen. Om det är ett för stort glapp mellan så kommer inte kopplingen att haka i när kopplingsspaken dras i. Se även till att du har rätt brickor och distanser när du installerar den för att det ska funka optimalt. Nog för att det är roligt att meka med mopeden, men att pilla med att lägga brickor i rätt ordning är kanske inte något man gärna gör en extra gång i onödan.

Koppling moped

Köp koppling till moped online

Hos Cykelkraft hittar du många olika kopplingar till fina priser från flertalet välkända varumärken. Om ditt ordervärde överstiger 800 kr så bjuder vi på frakten, och om något skulle bli fel och du behöver returnera så står vi självklart för returfrakten.

Om du är osäker på vad du ska välja, kontakta vår kundtjänst på telefon eller mail eller använd dig av våra smarta filter högst upp på sidan för att hitta rätt koppling till just din moped!