Filter
Sortera
Visar 198 produkter

Drev till moped

Skall du kika på ett nytt drev till moppen? Då har du verkligen kommit rätt! Oavsett om du kör en drac eller en dt50r så hittar du rätt drev här!

Bakdrev till moped

Till att börja med så har vi bakdrev. Detta är verkligen inte något avancerat att byta själv och kan absolut påverka körupplevelsen positivt! När du skall välja drev så behöver du veta vad du vill få ut av det. Vill du ha en högre toppfart eller snabbare acceleration? Går du upp i storlek så kommer du upp i högre hastigheter. Går du ner i storlek blir det istället en starkare acceleration. Är det dragrace eller längre sträckor som står på agendan?

Framdrev till moped

Vill du ha ut störst effekt av alla drev så byter du framdrevet! Även här ger ett större drev högre toppfart medans ett mindre ger snabbare acceleration. Var noga med att kika på hur många tänder ditt nuvarande har så du inte blir besviken när du får hem det nya.

För den kunnige

Drev moped

Är du en avancerad mekaniker så kan man även kika på att byta ut sekundär- och primärdreven i växellådan. Detta är betydligt mer avancerat och du behöver goda kunskaper för att inte förstöra delar runt omkring. För att hålla det enkelt så gäller dock regeln fortfarande. Större drev ger högre toppfart, mindre drev ger bättre acceleration.

Välja rätt drev till din moped

Att välja rätt drev till sin moped behöver verkligen inte vara svårt. Använd våra smarta filter högre upp så kan du enkelt sortera ut vilka drev som passar just din moped. Skulle du ha en moped som vi inte har listat så behöver du ta reda på följande:

  • Infästningstyp
  • Antal tänder
  • Placering (fram, bak, sekundär, primär)

Köp drev till moped online!

Vill du köpa ett billigt drev för moped online så har du kommit rätt. Har du funderingar på vilket drev som passar just din moped så använd filtren och välj din moped högst upp på sidan. Hos oss hittar du ett brett utbud av drev till moped till riktigt bra priser från kända varumärken som Kstar, Stylepro, Steptwo, Rieju, Peugeot med flera. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med ditt nya drev så står vi för returfrakten.