Filter
Sortera
Visar 22 produkter

Oljepump till moped

Att ha en väl fungerande oljepump på din moped är viktigt, om den fungerar dåligt riskerar du att motorn går torrt, och i värsta fall kan den skära ihop för dig.

Kompletta oljepumpar

Om du håller på med ett nybygge eller helt enkelt inte orkar pilla med smådelar så kan man byta ut hela oljepumpen. Tänk på att det finns både vajerstyrda och elektriska oljepumpar, så att du inte köper fel oljepump till din moped!

Reservdelar till oljepumpar

Ibland kan det vara så att ett drev, en nit eller en drivtapp i din oljepump har gått sönder, och då är det onödigt att byta ut hela pumpen. Här hittar du mängder av reservdelar som med största sannolikhet löser ditt problem! Vi har även coola lock till oljepumpen för dig som bara vill hetta upp looken på din moped en aning!

Oljepump moped

Köp oljepump till moped online!

Hos oss hittar du ett brett utbud av oljepumpar och tillbehör till din moped till riktigt bra priser från kända varumärken som Stylepro, Peugeot och många fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med din nya oljepump så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilken oljepump du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.