Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Bensintankar till moped

Att köpa en bensintank är kanske inte det mest spännande man kan göra, men det är ju en ack så viktig del på din moped. Vissa mopeder har externa bensintankar, och vissa har bensintankar som är integrerade i ramen. Längst ned i bensintanken ska du ha en bensinkran som kontrollerar bränsleflödet till motorn.

Tillbehör till bensintankar

Vi säljer även gummikuddar till bensintankar som hjälper till att stabilisera tanken så den sitter ordentligt fast och stabilt i ramen. Även här är det viktigt med rätt gummikudde på rätt ställe för att de inte ska vibrera loss under färd.

Bensintank moped

Välja rätt bensintank

Var noga med att välja rätt bensintank som passar till just din moped. Det är viktigt att alla kopplingar stämmer överens med hur det ser ut på din moped. Passform är A och O, och det kan skilja sig på infästningen av bensintanken på olika mopeder. Om du är osäker kring valet av bensintank så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst!

Hos Cykelkraft hittar du bensintankar och tillbehör att köpa online från välkända varumärken som Kstar, Rieju, Gilera, Yamaha och många många fler!