Filter
Sortera
Visar 5 produkter

Vajer till moped

Många delar på din moped styrs med just vajrar. Vi har det mesta till bromsar, hastighetsmätare, choke och mycket mer!

Bromsvajrar

Att ha en fräsch och bra bromsvajer är viktigt, då en sliten sådan ökar friktionen mellan handtag och broms, vilket leder till en sämre bromsverkan och en mer opålitlig känsla i bromsen. Vi har bromsvajrar till de flesta vajerstyrda bromsar på marknaden!

Gasvajer

Även gasreglaget på din moped styrs med hjälp av en vajer. Lite samma tänk här som med bromsvajern, att det är en del som är bra att byta ut med jämna mellanrum för att öka precisionen i regleringen av gas. Om du har en sliten vajer här kan det dröja innan det känns som att gasen kickar i ordentligt, och kanske råkar du gasa för mycket och åker sedan på en chock när vajern hoppar i rätt läge! Byt din gasvajer ofta, så kommer dina turer på mopeden bli betydligt roligare.

mopedvajer

Hastighetsmätarvajrar, chokevajrar och höljen

Det finns mycket mer på mopeden som styrs av vajer. Många hastighetsmätare är vajerstyrda, och även många chokesystem styrs av vajer. Vi har allt du kan tänkas behöva till detta, och givetvis har vi kompletta satser med både vajer och hölje till alla typer av mopeder.

Köp vajer till moped online

Om du är osäker på vad du ska välja kan du använda dig av våra smarta filter högst upp på sidan för att hitta det som passar till just din moped. Alla orders över 800kr bjuder vi på frakten på, och eventuell returfrakt står vi för. Vår kunniga kundtjänst finns alltid tillgängliga på telefon eller mail för att hjälpa dig i jakten på rätt vajer till din moped!