Filter
Sortera
Visar 15 produkter

Handtag till moped

Att ha rätt handtag till din moppe ökar körglädjen och kan hjälpa dig med den sista lilla touchen för att få till rätt look. Hos oss kan du välja mellan mängder av olika färger och mönster. Använd våra sökfilter för att enkelt hitta rätt handtag till just din moped.

Mopedhandtag i olika material

I vårt sortiment finns handtag i både gummi och foam. Ett gummihandtag ger bra kontakt med styret och således med resten av moppen. Detta är perfekt för dig som söker bra känsla och vill ha ett rent och klassiskt uttryck. Vill du ha lite mer komfort och värme i handtaget så ska du välja en modell som är gjord i foam-skum. Här är materialet både tjockare och mjukare än rent gummi.

handtag moped

Köp handtag till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av mopedhandtag till riktigt bra priser från kända varumärken som Derbi, Yamaha, Piaggio, Peugeot, Puch, Baotian med fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med dina nya mopedhandtag så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilka handtag du ska välja till din moped? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.