Filter
Sortera
Visar 20 produkter

Gashandtag till moped

Att installera ett par nya gashandtag är ett perfekt sätt att fräscha upp din moped. Dessa har även dubbla funktioner som man inte alltid tänker på. De både isolerar händerna från vibrationer samtidigt som de fortfarande ger viktig information om underlaget, båda delarna är självklart väldigt viktiga!

Turligt nog så är installationen av ett par nya handtag relativt simpel. Om du är någorlunda ambitiös och händig så bör du kunna installera dessa på under en timme. Vi rekommenderar dock självklart att alltid ha tillverkarens manual nära till hands och inte påbörja projektet strax innan en åktur, detta kommer bara innebära dåliga resultat.

Vad finns det för olika gashandtag?

Gashandtag kommer i flera olika varianter. Bland annat så kan vajern dras på insidan och utsidan. De kan monteras som lösa gummihandtag som bara träs på, likt handtagen på cyklar, men de kan även ha gasreglaget integrerat och då byts hela enheten ut. Detta är självklart lite meckigare men det kommer oftast i flera olika utseenden.

De kommer även i olika diametrar och längder för att passa alla olika typer av modeller. Använd därför våra filtreringar för att hitta rätt handtag till just din modell.

Gashandtag moped

Vi säljer billiga handtag från bland annat:

  • Stylepro
  • Kstar
  • Magura
  • Stage6
  • Peugeot

Dessa passar de flesta mopeder oavsett om du kör en Drac, Yamaha DT50R eller Piaggio Typhoon! De finns självklart i olika färger och med olika mönster, allt för att din moped ska se så perfekt ut som möjligt!

Köp gashandtag till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av gashandtag till moped till riktigt bra priser från flertalet kända varumärken. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med ditt nya gashandtag så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilket gashandtag du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper de dig.