Filter
Sortera
Visar 105 produkter

Kopplingshandtag och bromshandtag till moped

Din moped är utrustad med ett bromshandtag och ibland även ett kopplingshandtag om du har en moped med växlar. Att bromsgreppet fungerar som det ska är livsviktigt då du det är med bromshandtaget du styr bromsarna. Det är rentutav dumdristigt att köra med något annat än bra bromsgrepp. Risken finns nämligen att du inte får stopp på mopeden i tid och råkar ut för en tragisk olycka. Se därför till att bromshandtaget är up to date och ge dig aldrig ut på vägarna om de skulle strula.

Byt bromshandtag på moped

När du byter bromshandtag på din moped så är det viktigt att detta utförs med rätt verktyg så inga vitala delar eller kablar tar stryk. Det är också viktigt att du ser till så att delarna du byter till överensstämmer med befintliga delar. Även om det går att få dit ett bromshandtag eller kopplingsgrepp som inte är ämnat för din moped så kommer det fungera oerhört dåligt och vara farligt. Se därför till att jämföra noga med bilderna på vår hemsida innan du beställer och ta gärna hjälp av filtret ”passar moped” för att försäkra dig om att du väljer delar som passar.

bromshandtag

Köp bromshandtag och kopplingsgrepp online

Hos oss hittar du ett stort utbud av bromshandtag och kopplingshandtag till moped i alla prisklasser och i en mängd schyssta metallicfärger som blå, röd och guld. Men såklart finner du även handtag i de mer klassiska färgerna som svart och silver. Här har du möjlighet att välja ett enskilt handtag eller att köpa en handtagssats beroende på om du behöver ett handtag eller två. Ifall du är osäker på vad du ska välja så är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt delar till din moped.

Vi säljer bromshandtag och kopplingshandtag från välkända varumärken som Stylepro, Kstar, Peugeot, Rieju, Stage6 med fler.