Filter
Sortera
Visar 25 produkter

Backspeglar till moped

Har du ingen backspegel till din moped? På de flesta mopeder är det lag på att ha backspegel och de ger dig dessutom både bättre uppsikt över trafiken och ökar din säkerhet ute på vägarna. Det är klart att du ska snegla bakåt emellanåt för att se hur andra trafikanter kör men din största fokus ska vara framåt så du inte riskerar att köra in i någon eller något framför dig.

Har du redan en backspegel till din moped så vet du säkert om att de är inte de coolaste som finns. Därför har vi tagit in ett brett utbud av lite snyggare modeller för att ge mopeden ett bättre utseende.

Universella backspeglar till moped

Universella backspeglar kommer oftast med adaptrar för att passa de flesta mopeder. Kikar du istället på en originaldel så bör du kolla upp vilken diameter gängorna har på den gamla och även om den är höger eller vänstergängad. När du sedan beställer så behöver du vara uppmärksam på om det är en höger eller vänster backspegel. Det blir nämligen svårt att titta i backspegeln om den är vänd framåt!

Backspegel moped

Saknar du fästen för backspegel på din moped?

Ingen fara! Vi säljer även fästen för backspeglar som monteras direkt på styret för att sedan montera backspegeln på denna. Både speglarna och fästena finns i olika färger för att kunna lägga en extra touch på utseendet. Varför inte lägga in en blå färgklick på din i övrigt svarta moped?

Köp backspegel till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av backspeglar till moped till riktigt bra priser från kända varumärken som Str8, Kstar, Stage6, Steptwo med fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med din nya backspegel till mopeden så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilken backspegel du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.