Filter
Sortera
Visar 45 produkter

Vevpartier till moped

Att byta vevparti på din moped kan vara en bra idé om du vill fräscha upp den en aning. Här samlas mycket smuts och damm som till slut kan göra att mopeden går sämre.

Håll koll på fasningen på ditt vevparti!

Vevpartier till mopeder har ofta en fasning på ena eller bägge sidorna av axeln. Detta för att det ska passa rätt i resten av delarna, och för att det ska bli en optimal passform och förhindra slitage. Här är det givetvis viktigt att du väljer ett vevparti med rätt fasning för att inget ska glappa och riskera att vibrera sönder under tiden du är ute och kör.

Mängder av tillbehör till vevpartier!

Vi säljer även en mängd distanssatser, krysskilar och vevaxelkilar om du bara behöver byta ut en liten del i ditt vevparti, och inte känner dig sugen på att byta ut hela paketet. Kanske är det något som bara blivit lite skadat eller inte ger en optimal passform, då hittar du garanterat det du söker här.

Vevparti till moped

Köp vevparti till mopeder online

Hos Cykelkraft hittar du vevpartier och tillbehör till din moped till riktigt fina priser från en mängd välkända varumärken som Top Racing, Malossi, Stylepro och många fler. Alla ordrar över 800kr är fraktfria, och eventuell returfrakt bjuder vi självklart på.

Använd dig av våra smarta filter högst upp på sidan för att hitta det som passar just din moped, eller hör av dig till vår eminenta kundtjänst på antingen telefon eller mail.