Filter
Sortera
Visar 27 produkter

Luftburk till moped

Börjar motorn gå ojämnt och tappar kraft kan det vara luftburken som är trasig. Det går ofta att fixa med lite silvertejp, men det är ingen permanent lösning.

Vad gör luftburken?

Luftburkens uppgift är att rena luften från smuts och väta som kan skada motorn. Den hjälper även till att dämpa ljudet från insuget, ett ljud som ibland kan låta mer än själva motorn. Luftburken har även viss effekt på luftflödet, den stryper det till viss del och förhindrar för mycket bränsle för att gå in i motorn. Det går att modifiera luftburken, eller ibland till och med ta bort den för att öka luftflödet in i motorn, men då krävs att man hittar ett annat sätt att få dit luftfiltret.

luftburk moped

Styla om mopeden med ny luftburk!

Vi har luftburkar passande det flesta mopeder på marknaden, vi har även luftburkar med neonljus för att öka coolhetsfaktorn på din ögonsten. Det finns även lock till luftburkar i olika färger för att hjälpa dig att få den där perfekta looken på din moped!

Köp luftburk till moped online!

Hos Cykelkraft hittar du luftburkar till mängder av olika mopeder. Använd våra smarta filter högst upp på sidan för att hitta det som passar perfekt till just din moped! Du är även varmt välkommen att kontakta vår support på telefon eller mail.

Om du handlar för över 800kr så bjuder vi på fraktkostnaden, och eventuell returfrakt står vi även självklart för!