Filter
Sortera
Visar 83 produkter

Kåpor till moped

Kåporna på mopeden är kanske inte det första som byts, men går det sönder på grund av olycka eller av skadegörelse så kan de behöva bytas ut.

Ge din moped en facelift!

Ibland kanske du bara vill byta färgen och ge din moped en ny skön look. Kåporna på mopeden säljs båda i kompletta set och i lösa delar, allt för att du ska kunna mixa och matcha precis som du vill och få din moped precis som du vill ha den. Varför inte köra olika färg på kåpan och luftintagen för att få en härlig kontrast?

Små och stora delar

Oavsett om du söker hela kåpset eller om du hellre vill blanda själv, eller bara behöver byta ut en liten del så hittar du det garanterat hos oss. Var noggrann med att du väljer en del som är avsedd för just din moped, och att du köper till korrekta skruvar och fästbrickor också. Det är viktigt att kåporna sitter fästa ordentligt, för att inte något ska vibrera loss under färd och potentiellt orsaka ett fall.

Köp kåpset och kåpor till moped online!

Hos Cykelkraft hittar du mängder av kåpor, kåpset och reservdelar till din moped till riktigt bra priser. Om du handlar för över 800kr ingår även fri frakt, och om du mot all förmodan inte skulle vara riktigt nöjd med ditt köp så bjuder vi självklart på returfrakten!

Vi har kåpor till moped från flertalet kända varumärken som Stylepro, Rieju, Peugeot, Kstar, Piaggio och många fler. Om du är osäker på vad du ska köpa, använd våra smarta filter högst upp på sidan eller hör av dig till vår support på telefon eller mail!