Filter
Sortera
Visar 5 produkter

Insug till moped

Insuget är delen som leder bränsle- och luftblandningen från förgasaren ner till motorblocket. I insugskanalen finns det oftast en strypning i form av en metallbricka som gör att motorn får mindre bränsletillförsel.

Tänk på detta vid byte av insug

Vid byte till större cylinder kan metallbrickan behöva slipas upp för att öka bränsletillförseln. Vid byte av insug på din moped behöver du veta storleken på hålet som ligger mellan 17,5 och 19 mm på en vanlig 49 cc-moped.

insug moped

Det är viktigt att du väljer rätt insug till din moped, då ett insug som inte stryper flödet lika mycket kan leda till att din moped går för fort. Om detta är syftet, så brukar man ofta byta till ett ostrypt insug när man byter till en större förgasare för att få ännu mer tryck i motorn.

Köp insug till moped online

Vi har mängder av insug till mopeder från flertalet kända varumärken. Om något skulle bli galet så är returfrakten alltid kostnadsfri, och vid köp över 800kr så bjuder vi på frakten.

Om du är osäker på vilket insug du ska välja till just din moped kan du använda våra smarta filter här på sidan, eller kontakta vår kunniga kundtjänst på telefon eller mail!