Filter
Sortera
Visar 708 produkter

Förgasare till mopeder

Här hittar du de flesta typer av förgasare till din moped. Merparten av förgasarna är inte modellanpassade, utan de flesta mopeder klarar av flera olika typer av förgasare.

Kompletta förgasare

Här hos Cykelkraft hittar du både originalförgasare och icke-original som passar till alla typer av mopeder. Det är viktigt att du kontrollerar typen av munstycken och infästningen på din förgasare för att vara säker på att den passar på just din moped. Kontrollera även så att förgasaren har rätt funktioner så den passar din motor!

förgasare moped

Välja rätt munstycke till din förgasare

Vi har även ett stort sortiment av tillbehör till din förgasare. Du hittar alla storlekar på munstycken i vårt sortiment. När du ska justera din förgasare så ska du alltid börja med ett lite för stort munstycke. När du nått motorns topphastighet och den börjar gå i 4-takt, byt då till mindre munstycken i 5-stegshopp ända tills motorn går som den ska. Efter detta har du bara finjusteringen kvar. Var noga med att inte använda ett för litet munstycke, det kan leda till att motorns bränsleblandning blir för mager, och detta kan orsaka skador på kolv och kolvring.

Övriga tillbehör till förgasare

Här finns även tillbehör såsom choke för att reglera lufttillförseln till din förgasare, reedventiler för att förhindra att bränsleblandningen trycks tillbaka i förgasaren och insug och membran för att få en optimal prestanda i just din förgasare.