Filter
Sortera
Visar 12 produkter

Hastighetsmätare till moped

I dagsläget så finns det en uppsjö av olika typer av hastighetsmätare till moped på marknaden. De flesta är universala och passar då till de flesta modeller och både 2 takts och 4 takts motorer . Det enda som man kan behöva ordna när man monterar hastighetsmätaren är att ordna egna fästen och skarva sladdar m.m.

Välj rätt hastighetsmätare till din moped

När du väljer hastighetsmätare till din moped är det allra viktigaste att tänka på säkerheten. Du bör införskaffa en mätare som utöver hastighet, även mäter bränslenivån och oljan i motorn. Har man inte koll på dessa två saker är risken stor att motorn skär sig medan du är ute och åker. Har du otur kan du också råka ut för ett bensinstopp på en plats utan mobilteckning så du inte kan ringa efter hjälp.

hastighetsmätare moped

Digital eller ej? För mopeder med batterier finns det sällan några negativa aspekter med att välja en digital hastighetsmätare, förutom att monteringen kan vara en aning krångligare. Med en digital mätare får du en mer tydlig display och mer information till skillnad från en som inte är digital. De digitala hastighetsmätarna för moped brukar även vara mer exakta och tillförlitliga.

Köp hastighetsmätare till moped online

Hos oss hittar du billiga hastighetsmätare till märken som Baotian, Derbi, Gilera, Peugeot med flera. Ifall du är osäker på vilken hastighetsmätare du ska välja till din moped så kan du alltid mejla oss på support@cykelkraft.se så hjälper vi dig!