Filter
Sortera
Visar 52 produkter

Dämpning till moped

Börjar din moped kännas stötig och obekväm? Eller kanske vill du bara få en lite sportigare känsla i den och klara av lite bökigare terräng? Då kan det vara läge att köpa ny stötdämpning!

Välj rätt mått på din mopedstötdämpare

När du köper ny dämpning till din moped finns det några mått som du behöver hålla koll på. Dels cc-måttet som innebär måttet mellan centrum på infästningspunkterna på själva stötdämparen, och även diametern på bussningens hål, samt bredden på bussningarna. Det är tyvärr så att stötdämparen inte kommer passa på mopeden om inte dessa mått stämmer överens.

Tänk på slaglängden!

Tänk på att hålla koll på hur mycket slaglängd du kan klämma in på din moped. Om du sätter dit för mycket är risken att kåporna går i backen vid ordentliga stötar, och det kanske inte är något man vill utsätta sin ögonsten för!

Köp bra stötdämpning till moped på nätet

Hos Cykelkraft hittar du stötdämpning till din moped i flera olika prisklasser från välkända varumärken som Rieju, Peugeut, Stage6 och många fler. En dyrare och finare stötdämpare ger dig en mer friktionsfri och trevlig känsla, så om du vill lyxa till mopeden är en finare stötdämpare något som verkligen kan förhöja körupplevelsen!

Om du är osäker på vad du ska välja kan du använda dig av våra smarta filter högst upp på sidan, eller höra av dig till vår kunniga kundsupport på telefon eller mail.