Filter
Sortera
Visar 41 produkter

Cylinderpackningar till moped

Skall du byta ut din cylinder eller topplock så rekommenderar vi starkt att byta ut packningarna när du ändå är igång. Det är otroligt lätt hänt att de gamla går sönder när du plockar ner motorn och en ny packning är ändå bara positivt och ökar livslängden på hela motorn.

Kör inte med trasiga packningar!

Kör du vidare med en trasig packning så finns det risk att motorn börjar läcka luft vilket i sin tur gör att den kommer gå sämre. Håll koll på dem och se till att de är nya och fräscha. Det är en så pass liten investering att det alltid är värt det att byta ut dem varje gång du är inne och mekar där!

Topplockspackning moped

Köp cylinderpackningar till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av cylinderpackningar till riktigt bra priser från kända varumärken som Kstar, Peugeot, Derbi, Puch med fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med din nya cylinderpackning så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilken cylinderpackning du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.