Filter
Sortera
Visar 54 produkter

Kolvringar till moped

För att skapa ett tätt utrymme inuti cylindern så används kolvringar runt kolven. Kolvringarnas funktion är att täta så att det blir ett vakuum inuti cylindern så att bränsle- och luftmixen inte sticker iväg någon annanstans och minskar motorns effektivitet. Kolvringar har även till uppgift att leda överskottsvärme från kolven till cylinderväggen, för att förhindra överhettning och skador på kolven.

Välj rätt kolvring!

För att få rätt kolvringar till din moped så behöver du mäta kolvens diameter och bredden på kolvringen. Kontrollera även hur många kolvringar du behöver, och var noga när du monterar dem så du inte råkar skada ringen eller böja den.

Kolvringar moped

Du kan även ta hjälp av vårt filter "passar moped" för att hitta rätt kolvringar. Ifall du skulle känna dig det minsta osäker så uppmanar vi dig att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl för vägledning.

Köp kolvringar till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av kolvringar till moped till riktigt bra priser från kända varumärken som Kstar, Stylepro, Malossi med fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med dina nya kolvringar så står vi för returfrakten.