Filter
Sortera
Visar 71 produkter

Cylinderkit till moped

Ett cylinderbyte är inte superenkelt och du bör alltså ha lite erfarenhet för att mecka med dessa så motorn inte tar skada. Det är dock ett väldigt bra alternativ om du vill få ut lite mer effekt från moppen! Är den lite seg och känns som att den fortfarande ligger och snoozar från väckarklockan så går det att trycka upp till en 70 cc sport-cylinder för att få den att orka dra sig upp för även de värsta backarna och accelerera bättre.

Färdiga cylinderkit

Här hittar du de färdiga cylinderkiten vi erbjuder. Om inte mekande med smådelar är din grej eller om du bara vill uppgradera din moped, eller håller på med ett bygge så hittar du garanterat den cylinder du söker här. Var noga med att infästningar, kylsystem och elektronik passar på just din moped!

Cylinderkit moped

Köp cylinderkit till moped online

Hos Cykelkraft hittar du mängder av olika färdiga cylinderkit till riktigt bra priser. Vi säljer cylinderkit från välkända varumärken som Malossi, Stage6, Polini och Stylepro med flera. Handlar du för över 800kr är det fraktfritt, och eventuell returfrakt bjuder vi självklart på.

Är du osäker på vilket cylinderkit du ska välja till din moped? Använd då våra smarta filter högst upp på sidan, eller kontakta vår kundsupport på telefon eller mail!