Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Bromsbackar till moped

Bromsbacken är en del som ibland kan vara lätt att glömma att hålla lite koll på. Den sitter inne i trumbromsen och slits faktiskt även om man tror att den sitter helt skyddat.

Måtten är viktiga!

Det enda sättet att egentligen vara helt säker på att ett par bromsbackar passar just din moped är faktiskt att öppna upp navet och mäta diametern på bromstrumman med ett skjutmått. Om du till exempel har bytt hjul på din moped så kan det vara svårt att hitta detta mått i en specifikation online. Vi har många bromsbackar som passar originalhjul på mopeder, så om du kör originaldelar ska våra smarta filter högst upp på sidan hjälpa dig rätt på vägen.

Bromsbackar moped

Varför ska jag byta bromsbackar?

Ett par slitna bromsbackar ger en sämre bromsförmåga, då bromsanordningen då får en sämre friktion i navet, och till slut slutar bromsen fungera helt. Ett par slitna bromsbackar ger ofta ett slirande eller gnisslande ljud vid inbromsningar, som helt klart förstör den fina söndagsturen du är ute och åker!

Köp bromsbackar till moped online

Vi har mängder av bromsbackar till de flesta mopeder här på Cykelkraft till riktigt bra priser, och om du handlar för över 800 kr bjuder vi även på frakten. Eventuell returfrakt står vi självklart för. Om du är osäker på vad du ska välja så finns vår kundtjänst alltid tillgänglig på telefon och mail för att besvara eventuella frågor!