Filter
Sortera
Visar 3 produkter

Reflexer till moped

Varför Reflexer?

Att ha reflexer är inte bara bra att ha utan även lagstadgat. Det innebär att om du saknar reflexer på din moped så riskerar du att få böter samtidigt som risken för att dina medtrafikanter inte ser dig är stor. Det är därför viktigt att inte missa reflexerna till din moped.

Att tänka på

Man kan dela in reflexerna för mopeder i tre områden.

  • Fram
  • Bak
  • Sidorna

Det finns några saker du ska tänka på när du monterar framreflexer på din moped. Formen på reflexen fram ska vara rund eller fyrkantig, det är inte tillåtet att ha en triangelformad reflex fram. Den ska avge ett vitt sken.

Bak ska man antingen ha en eller två reflexer som vid belysning återkastar ett rött ljus. Här kan formen på reflexen vara antingen fyrkantig, rund eller triangelformad. Tänk på att montera reflexen på ett ställe där den är väl synlig så att inte eventuell topbox eller dylikt täcker reflexen.

Till sidoreflexerna ska du ha en orange färg. När det kommer till formen så är reglerna mer tilltagna här men det bästa är att ha rektangulära reflexer som sitter placerade så att man kan se mopedens kontur och längd.

Till sist

Vi säljer reflexer som passar de flesta typer av mopeder. Hos oss hittar kända varumärken som Peugeot och Kstar. Använd gärna våra filter som hjälper dig att hitta reflexer som passar till just din moped.