Det finns inga produkter som matchar urvalet

Glödlampor till moped

Glödlampor, de må vara små men inte desto mindre viktiga för din säkerhet ute i trafiken.Se till att synas genom att köpa kvalitetslampor till din moped här! Oavsett om du är på jakt efter en glödlampa till instrumentpanelen eller till ditt positionsljus så hittar du rätt lampa hos oss.

Hur väljer man rätt lampa?

Börja med att ta ut din befintliga lampa från fordonet, kolla därefter vilken betäckning det står den. På själva sockeln hittar du vad du har för lampa. Notera att det finns flera olika typer av socklar till glödlamporna. De benämns med olika siffror- och bokstavskombinationer t.ex. BA20D. Ta med fördel hjälp av vårt filter “Typ av lampa” så kan du snabbt och enkelt få en överblick över alla lampor som har rätt sockel. Vi har de flesta slags socklar som finns på marknaden.

Glödlampa till moped

Därefter behöver du kolla vilket volt- och wattantal du har på din glödlampa. De har antingen 6v eller 12v. När det kommer till watt så kan det variera lite mer beroende på glödlampans position och uppgift.

Olika färger på glödlampor

Du kan välja bland flera olika färger beroende på vart glödlampan ska sitta. Vi har allt från vita lampor till färgade så du kan lysa upp din instrumentpanel med en häftig färg.

Att tänka på vid val av glödlampa till din moped

En trasig lampa i din moped kan vara förödande när du är ute i trafiken. därför är det alltid bra att ha ett extra par på lager ifall olyckan är framme och glödlampan går sönder. Så att köpa glödlampa behöver inte var krångligt. Vi har lampor att köpa online från välkända varumärken såsom Steptwo, Kstar, Stylepro, Philips, Derbi och tecnium.

Hoppas du känner dig upplyst och redo för att ge dig på att byta glödlampa. Handlar du för över 800kr så står vi för fraktkostnaden, och om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så bjuder vi på returfrakten!