Filter
Sortera
Visar 46 produkter

Baklampor till moped

Att köra med en trasig baklampa under mörkrets infall kan vara direkt livsfarligt. Det gör det svårt för andra trafikanter att se dig och det blir avsevärt svårare att bedöma avståndet fram till din moped. Om du tvingas göra en kraftig inbromsning när din baklampa och bromsljus inte fungerar får du bara hålla tummarna att inget fordon är bakom dig så ingen tragisk olycka inträffar. Om din mopeds baklampor gått sönder ska du helt enkelt vänta med att köra din moped fram till dess att felet är åtgärdat. Det är inte bara olagligt att köra med trasig baklampa utan du utsätter även dig själv och andra medtrafikanter för fara. Det är också en onödig utgift ifall du skulle bli stoppad av farbror blå, särskilt eftersom det inte kostar särskilt mycket att åtgärda felet och är inte heller särskilt svårt att fixa på egen hand.

Baklampa moped

Välj rätt baklampa till din moped

När du ska köpa en ny baklampa till din moped så är det viktigt att du väljer en lampa som passar just din moped. Både formen och kablagen varierar beroende på vilken moped du kör så det gäller att du väljer en baklampa i samma stuk oavsett om det är en originaldel eller inte. Vi uppmanar dig att ta hjälp av vårt filter ”passar moped” för att ta reda på vilken modell som passar. Dubbelkolla sedan så att alternativen som visas för dig stämmer överens med redan befintliga lampa dom du har på din moped. Ifall du är osäker kan du alltid vända dig till vår kundtjänst så hjälper de dig att hitta en baklampa som passar din moped som handen i handsken.

Köp baklampa till moped online

Hos oss hittar du ett stort utbud av baklampor, bromsljus och även schyssta diodlampor för dig som vill styla din moped lite extra. Handlar du hos oss för över 800 kr så bjuder vi på frakten och om något skulle bli fel med din beställning så står vi för returfrakten. Du får dessutom poäng på alla din köp som du kan använda nästa gång du handlar hos oss. Vi säljer både original och icke original baklampor från ledande tillverkare som Stylepro, Peugeot, Steptwo, Kstar, Str8, Rieju med fler.