Filter
Sortera
Visar 235 produkter

Mopedhjälmar

Här hittar du vårt stora sortiment av mopedhjälmar och hjälmtillbehör. Alla mopedhjälmar som säljes av Cykelkraft är testade och CE-godkända så att du kan vara säker på att du får en gedigen och trygg hjälm.

Olika stil för olika åkare

Idag finns det mängder av olika preferenser och stilar på mopedhjälmar. Ingen är mer rätt eller fel än den andra, det handlar helt enkelt om hur du vill att din mopedhjälm ska se ut. Vissa hjälmar utan fullface-skydd kan vara ett lite mindre bra val om du åker mycket på banor och i terräng.

Följande mopedhjälmar hittar du hos oss

  • Crosshjälmar
  • Helvisirhjälmar
  • Integralhjälmar
  • Jethjälmar
  • Juniorhjälmar
  • Systemhjälmar

En crosshjälm täcker hela ansiktet och ger bra skydd för hakan. Den har även en skärm som skyddar lite extra mot stänk och smuts från underlaget. Crosshjälmen är även väl ventilerad vilket trots sitt utseende faktiskt är riktigt sval och bekväm på sommaren. En perfekt mopedhjälm för de flesta tillfällen!

mopedhjälm

En integralhjälm ger ett lika starkt skydd som crosshjälmen, men är lite mer slimmad i sin design och bättre väderskyddad mot regn och rusk. Där crosshjälmen ibland kan släppa in väta genom regn och blåst så är integralhjälmen betydligt mer skyddad. Nackdelen kan här bli att integralhjälmen upplevs som varm under riktigt soliga sommardagar.

En jethjälm är för dig som vill ha den där härliga retro-looken på din hjälm. Kanske glider du runt och gör gatorna på en riktigt trevlig gammal vespa? Då är en jethjälm helt rätt val för dig!

Köp mopedhjälm online

Hos oss hittar du ett brett utbud av mopedhjälmar till riktigt bra priser från kända varumärken som AGV, Shiro, Bell, MDS, O'neal med fler. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med din nya moppehjälm så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilken mopedhjälm du ska välja? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper de dig.