Det finns inga produkter som matchar urvalet

Toppboxar och pakethållare till moped

Om du pendlar med din moped dagligen till jobbet, skolan och gymmet så kan du behöva lite extra utrymme för att få med dig allt som du behöver. Visst du kanske har ett utrymme under sadeln som rymmer det allra nödvändigaste men ett stopp på mataffären och vips så vet du inte vart du ska lägga dagens inköp. Med en toppbox får du det där extra utrymmet som du behöver. Många modeller brukar till och med rymma en hjälm ifall du brukar skjutsa på din moped emellanåt. Om du inte är förtjust i toppboxar så är det även möjlighet att montera fast en pakethållare på mopeden. Då behövs också oftast ett lastnät eller någon form av spännband för att vara säker på att sakerna sitter fast.

Vi säljer toppboxar och pakethållare från följande varumärken:

Toppbox moped
  • Kstar
  • Peugeot
  • Jamarcol
  • Piaggio
  • Shiro

Köp toppbox online

Här på Cykelkraft finner du ett stort utbud av toppboxar och pakethållare till moped till riktigt bra priser från kända varumärken. Handlar du för över 800 kronor hos oss så bjuder vi på frakten och du har hela 60 dagar på dig att bestämma dig om du vill behålla produkten. Ifall du bestämmer dig för att returnera så står vi dessutom för returavgiften.

Ifall du är osäker på vad som passar din moped eller vilken som är den bästa lösningen för att få med sig all packning så kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med att hitta rätt toppbox för dig!