Filter
Sortera
Visar 3 produkter

Mopedlås

Solen skiner, helgen är nära, du får feeling för att dra ut en sväng med moppen! Plockar fram hjälmen, på med skorna, går ut till parkeringen och upptäcker att moppen är borta - järnspikar!

Där förstördes resten av helgen! Det hade såklart inte hänt lika lätt om du hade låst den ordentligt med ett godkänt klass 3-lås från tex ABUS eller Oxford.

Både ABUS och Oxford gör olika typer av lås till din moped. Det finns bland annat:

  • Bygellås
  • Skivbromslås
  • Kättingar

Skivbromslås till moped

Det som är unikt för mopeder och motorcyklar är skivbromslåsen som du sätter i t.ex framhjulet och gör så att din moped inte kan rulla en meter! Dessa är lite mer diskreta men betydligt svårare att bryta loss då de sitter så tätt mot skivan.

Bygellås till moped

Med ett bygellås har du lite större möjlighet att låsa fast din moped runt ett fast föremål som en stolpe eller staket. Detta medför extra säkerhet då ingen bara kan lasta upp mopeden på ett släp och sedan bryta låset i lugn och ro. Att låsa fast mopeden i ett fast föremål är helt klart att föredra eftersom det försvårar för en eventuell tjuv.

Kättinglås till moped

Kättinglås är den mest flexibla typen av lås. Dessa brukar oftast vara lite längre och har möjligheten att låsas fast runt t.ex fasta vägg- eller marköglor på uppfarten, i garaget eller på parkeringen vid plugget eller jobbet. Dessa är dock lite tyngre och har man inte något förvaringsutrymme på mopeden så blir de lite bökigare att transportera.

Låstillbehör

Glöm inte att kika på våra tillbehör! Vi har till exempel låshållare till vissa modeller som kan monteras på tex fotpinnen. Glöm inte att fler lås är bättre än ett! Maximal säkerhet för att du skall kunna dra ut på lördagsrundan med polarna!

Mopedlås

Köp lås till moped online

Hos oss hittar du ett brett utbud av lås till moped till riktigt bra priser från kända varumärken som Abus och Oxford. Handlar du över 800 kr så bjuder vi på frakten och om du inte skulle bli helt nöjd med ditt nya mopedlås så står vi för returfrakten.

Är du osäker på vilket lås du ska välja till din moped? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support på antingen telefon eller mejl så hjälper vi dig.