Filter
Sortera
Visar 1 produkter

Kapell till moped

Kapell till moped syftar på överkast som skyddar din moped mot väder, vind och smuts. Använd den väl så kommer mopeden att hålla sig fräsch betydligt längre.

Om du inte har ett garage eller förråd att ställa in mopeden i så kommer ett kapell väl till hands. Särskilt om du tänker parkera mopeden för säsongen. De kanske inte är de vackraste prylarna i historien men de fyller sannerligen sin funktion.

Tänk på värmeutvecklingen från din moped!

Kapellen till mopeder är anpassade för olika storlekar av mopeder och crossar och tål värme upp till 120 grader innan de sakta smälter. Var därför noga med att inte slänga på kapellet direkt efter en åktur utan låt det gärna stå en stund och så mopeden hinner svalna.

Kapell till moped

Trä med enkelhet över kapellet över hela mopeden för att sedan fästa den med elastiska remmar som medföljer.

Kapell till moped till bra priser online

Hos Cykelkraft hittar du kapell till din moped till riktigt bra priser oavsett storlek. Om du handlar för över 800kr så står vi för fraktkostnaden. Eventuella returer betalar du självklart inte för!

Är du osäker på vad du ska välja eller har frågor om kapell till din moped? Kontakta då vår kundtjänst på telefon eller mail så hjälper vi dig vidare!