Filter
Sortera
Visar 202 produkter

Mopeddäck, mopedslang och fälgband

Här hittar du mopeddäck, mopedslang och fälgband. Vi har över 100 produkter i denna kategori så du hittar med största sannolikhet både däck, slang och fälgband som passar din moped. Är du osäker på vilka däck eller slangar du ska välja kan du alltid ta hjälp av filtret ”passar moped” så ser du vilka produkter som passar till just din moped. Vi har däck, slang och fälgband till moped från välkända varumärken som Sava, CST, Duro, Schwalbe, Steptwo, Stage6 och Peugeot.

Mopeddäck

Utan däck blir det svårt att köra moped och med ett par bra däck blir det desto roligare att köra moped. Vi har vanliga mopeddäck och mopedvinterdäck med dubbar. Här hittar du mopeddäck med olika mönster och mönsterdjup till det allra flesta mopeder.

Mopedslang

På samma sätt som det är svårt att köra moped utan däck är det lika svårt att köra moped med trasig slang eftersom det är slangen som ser till så att däcket får bra spänst. Innan du beställer mopedslang hos oss bör du kontrollera så att ditt däcks dimension överensstämmer med slangen.