Det finns inga produkter som matchar urvalet

Köp Mopedhjälm billigt hos Cykelkraft.se

Hos oss hittar du olika typer av mopedhjälmar så som integralhjälmar, systemhjälmar, crosshjälmar, juniorhjämar, jethjälmar och helvisirhjälmar. Vi har ett stort sortiment med hjälmar för moped som håller hög kvalité och säkerhet för att klara den europeiska standarden.

Crosshjälm

En crosshjälm är en lite tuffare off-road variant. Den är optimerad för att fungera bäst när man kör ute i skogen eller på crossbanor. Det är en halvöppen hjälm med bra ventilation och säkerhet då den skyddar hakpartiet väldigt bra. Det är fördelaktigt att köpa på sig ett par grymma goggles då den ej har visir för ögonen.

Integralhjälm

En Integralhjälm är nog den säkraste av alla hjälmar då den skyddar hela ditt ansikte. Fördelen med integralhjälmar är att de har bra skydd, visir för ögonen och är bättre ljudisolerad än alla andra.

Jethjälmar

Är du den som gillar att glida runt på sommaren på en retro-moped eller bara vill ha det lite svalare så är en jethälm att rekommendera. Den har något sämre säkerhet än integralhjälmar då den inte har en stängd framsida.

Systemhjälm

Mopedhjälmtillbehör