Beskrivning

Kraftfull och lätthanterlig packåsna som erbjuder en rad olika konfigurationsalternativ!

Vill du kunna cykla med upp till fem barn eller kunna transportera riktigt stora volymer? Letar du efter en elektrisk lastcykel som ger dig möjlighet att ta med dig mycket, umgås med barnen och till och med ersätta din bil? Elassisterade Trek Fetch+ 4 är designad för att växa med din familj och erbjuder flera konfigurationsalternativ, så att du kan transportera din mest värdefulla last även om dina behov förändras med tiden. Du kan enkelt transportera upp till 80 kilo last tack vare kraften hos Boschs smarta system och med både manöverförmåga och stabilitet som är bäst i klassen. En lastcykel med eldrift för dig som vill dra ner på antalet bilresor och förvandla varje ärende till en möjlighet att uppleva staden och umgås med dina kära. En anpassningsbar lastlåda med en bänk och två barnsitsar som går att luta individuellt samt en bastant aluminiumram, ett kraftfullt batteri och en Performance Line Cargo-motor som ger assistans upp till 25 km/h. Kontrollern har funktioner för trådlös laddning av smartphone och den lättanvända Bosch-appen. Tyst Gates CDX-remdrift med minimalt underhållsbehov och CVT-nav med automatisk växling, dämpad framgaffel, hydrauliska skivbromsar med pålitlig bromskraft, justerbar droppersadelstolpe så att du lätt och snabbt kan justera in den. Älskar tanken på att se dina barn framför dig och vill du kunna använda din cykeltid för att umgås och ha kul så är pålitliga, kraftfulla och förtroendeingivande Fetch+ 4 rätt medoldi.

Nyckeln till framgång!

 • Robust eldriven lastcykel som erbjuder problemfri och underhållande transport av riktigt stora mått
 • Perfekt för dig som vill göra din jobbpendling och shopping till ett nöje och samtidigt få mer tid för alla barnen
 • Bastant aluminiumram med smart anpassningsbar lastlåda fram med bänk och två barnsitsar
 • Med plats för fem barn och annan förvaring är det roligt, snabbt och trevligt att ta sig från punkt A till punkt B
 • Låg tyngdpunkt och vajerstyrning som ger stabil, ultrasäker körning och exceptionell manöverförmåga
 • Dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie A32) med 50mm slaglängd som ökar komforten för alla
 • Kraftfull elmotor från Bosch (Performance Line Cargo) med ett potent vridmoment på hela 85Nm 
 • Uppladdningsbart batteri från Bosch (PowerPack) på 750Wh som är centralt monterat i diagonalröret
 • SmartPhone Grip-display för relevant information om turen och med massor av anslutningsmöjligheter
 • Steglös navväxel från Enviolo (CVP Heavy Duty) som har klassledande användarvänlighet och supersmidig funktion
 • Växelområde på över 380% gör att du klarar de brantaste uppförsbackarna, oavsett hur mycket last du har på cykeln
 • Remdriften från Gates (CDX) är tåligare än en vanlig kedja, i princip underhållsfri och dessutom nästan helt tyst 
 • Extra robust hjulset med greppsäkra kvalitetsgummin från Schwalbe (Pick-Up) med hela 60 mm i bredd
 • Enkel justering av sadeln och styret som ger dig rätt åkställning och ser till att du kan cykla tryggt och stadigt
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Inbyggt lås på bakhjulet gör att du kan pausa i lugn och ro, eftersom du vet att din Fetch+ står säker
 • Det robusta cykelstödet (dubbel pivot) håller cykeln stadigt på plats både medan du lastar på och lastar av cykeln
 • Två medföljande barnsitsar med 5-punktsbälten, nackstöd med sidostöd och ryggstöd som kan ställas in i tre lägen
 • Den kraftiga MIK HD-pakethållaren är godkänd för en extra cykelsits och är även kompatibel med andra MIK-tillbehör
 • Du kan även anpassa cykeln med tillbehör som barnbänk, adaptrar för babyskydd och ett helt slutet regnskydd

Bastant aluminiumram som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en elegant ram i hydroformat aluminium i toppklass med invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en utformning med ett extra lågt insteg och en komfortabel geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fullt fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt. På den bastanta ramen hittar du redan från start massor av praktiska tillbehör som förenklar din vardag. Eller vad sägs om en bakre pakethållare som är godkänd för riktigt tung last, kraftfulla fram- och baklampor samt ett enkelt avtagbart batteri med central placering. Lägg därtill ett extra stadigt cykelstöd, en justerbar droppersadelstolpe, en reglerbar styrstam samt ett heltäckande kedjeskydd och du har given en vinnare!

Kraftfull drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Cargo Line) som presterar ett vridmoment på hela 85Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri (750 Wh) med en väl skyddad placering och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, allt sker med sömlös harmoni och imponerande effektivitet. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med ett steglöst växelsystem från Enviolo (CVP Heavy Duty) som oavsett förhållanden ser till att du alltid cyklar med rätt kandens och ger dig kontollerbar körglädje av högsta klass. Det fungerar nästan som automatlådan på bilen och är extremt användarvänligt, men till skillnad från traditionella växlar kan du ändra den helt steglösa utväxlingen (380%) även under hård belastning. Det helt inkapslade och väl skyddade systemet klara utan problem de extra påfrestningarna som den kraftfulla eldriften lägger på drivlinan.

Modellen har dessutom en följsam och extremt robust remdrift från Gates (CDX) som sömlöst samarbetar med de övriga delarna av drivlina. Den övertygande remdriften är inte bara smidig och underbart tyst utan den ger även en ökad livslängd på hela drivpaketet, och den ser dessutom till att du slipper leva med en konstant smutsig kedja. Underhållet som krävs är minimalt och den näst intill bergsäkra drivlinan kommer ser till att du får problemfri cykling under lång tid framöver. 

Lättavläst information och en integrerad digital upplevelse

Bosch Smartphone Grip laddar din mobil medan du cyklar och är en bekväm display för relevant information om turen. Dessutom har den det smarta systemet som är förberett för ett kommande utbud av nya funktioner. Med dess LED-fjärrkontroll från Bosch är det lätt att ansluta till din mobil och den låter dig göra inställningar på cykeln med några få enkla knappar. Du kan bläddra bland lägena och använda den utan att släppa händerna från styret - och den har en inbyggd ljussensor som justerar ljusstyrkan efter omgivningen.

Vill du ha extra stöldskydd för din elcykel? Med Bosch Connect Module kan du aktivera elcykelns larm via appen eBike Flow. När systemt parkopplas med appen blir det smarta systemet från Bosch totalintegrerat med alla digitala komponenter på din cykel.

Robust hjulset, dämpad framgaffel samt effektiva hydrauliska skivbromsar

Det robusta hjulsetet består av dubbelbottnade aluminiumfälgar som försetts med greppsäkra gummin från Schwalbe (Pick-Up) som är speciellt anpassade för elcyklar och utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 60 mm breda kvalitetsdäck i kombination med en mjuk sadel ger en perfekt kombinationen av komfort och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess olika typer av närområden. Framtill hittar du en dämpad gaffel från SR Suntour (Mobie 25) med 50 mm slaglängd, det ger ytterligare komfort och tar effektivt hand om tröttsamma vibrationer och stötar från underlaget. Inbromsningen handläggs av extra kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Tektro (HD-T737) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Mängder av smarta tillbehör som är anpassade efter just dina behov

De två medföljande barnsitsarna från Trek har 5-punktsbälten, nackstöd med sidostöd samt ryggstöd som kan ställas in i tre lägen (upprätt, halvliggande och sovläge). Den kraftiga MIK HD-pakethållaren är godkänd för en extra cykelsits och är förstås kompatibel med andra MIK-tillbehör och MIK-väskor. Det dubbla Trek Fetch-cykelstödet håller cykeln stadigt på plats medan du lastar och lastar av både barn och prylar, och det är väldigt lätt att hantera – även när cykeln är fullastad. Du kan dessutom skaffa en massa olika tillbehör (säljs separat) som är speciellt anpassade för Fetch+ 4, köp till barnbänk, adaptrar för babyskydd eller varför inte ett helt slutet regnskydd, helt perfekt för vårt skandinaviska klimat.

Specifikation
 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842786567
 • Färg Svart
 • Tillverkarens färg Dnister Black
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/37053
 • Växelreglageserie Enviolo
 • Framväxelserie Oväxlad
 • Bakväxelserie Oväxlad
 • Antal växlar Steglös justering (navväxel)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Vikt (enligt tillverkaren) 75,00 kg

Ramset

 • Ram Frame: ALUMINIUM
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel SR Suntour Mobie A32, 50mm travel
 • Slaglängd fram 50 mm
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 27.5"
 • Framnav Formula DC-71 aluminium, kapslat lager, 6-bults, 15 x 100 mm genomgående axel
 • Baknav Enviolo CVP Heavy Duty, 6-bultars, 40T splines
 • Fälgar Aluminium, dubbel botten, 32-håls
 • Däckdimension 60-584
 • Framdäck Schwalbe Pick-Up, reflex, kanttråd, Super Defense Carcass Construction
 • Bakdäck Schwalbe Pick-Up, reflex, kanttråd, Super Defense Carcass Construction

Drivlina

 • Växelreglage Enviolo Pro manuell controller vridväxeldisplay
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 170 mm längd
 • Kedja Gates CDX-rem 128T
 • Kassett Gates CDX, 22T, stål

Komponenter

 • Frambroms Tektro HD-E737 4-piston hydraulic disc
 • Bromsskiva fram Tektro wave, 6-bolt, 203mm
 • Bakbroms Tektro HD-E737 4-piston hydraulic disc
 • Bromsskiva bak Tektro wave, 6-bolt, 203mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager Satellite Elite, Lock-on i aluminium
 • Styre Legering, 31,8 mm klämma, 25 mm stigning, 630 mm bredd
 • Styrstam Bontrager aluminium, 31,8 mm klämma, 35 grader, 90 mm längd
 • Styrlager FSA integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre
 • Sadelstolpe TranzX JD-YSP28PLQ, 200 mm slaglängd, invändigt kablage, 31,6 mm
 • Sadel Bontrager Boulevard
 • Pedaler Bontrager City-pedaler

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube 750 Wh, smart system
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 750 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare 230 V, Bosch standard 4 A, smart system

Display

 • Display/knappsats Bosch BSP3200
 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Belysning Herrmans MR8, 180 lumen LED // Trelock LS614 med bromslampa//
 • Pakethållare
 • Skärmar Trek Fetch special // Trek Fetch special
 • Stöd Fetch special dubbelstöd
Recensioner
Frågor & Svar 1
387

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Lastcykel Trek Fetch+ 4 Svart

Välj rätt cykel för dig i rätt storlek

Vi monterar, justerar & prövar cykeln

Gratis försäkring ingår alltid

Snabba leveranser hem till dörren

Kraftfull och lätthanterlig packåsna som erbjuder en rad olika konfigurationsalternativ!

Vill du kunna cykla med upp till fem barn eller kunna transportera riktigt stora volymer? Letar du efter en elektrisk lastcykel som ger dig möjlighet att ta med dig mycket, umgås med barnen och till och med ersätta din bil? Elassisterade Trek Fetch+ 4 är designad för att växa med din familj och erbjuder flera konfigurationsalternativ, så att du kan transportera din mest värdefulla last även om dina behov förändras med tiden. Du kan enkelt transportera upp till 80 kilo last tack vare kraften hos Boschs smarta system och med både manöverförmåga och stabilitet som är bäst i klassen. En lastcykel med eldrift för dig som vill dra ner på antalet bilresor och förvandla varje ärende till en möjlighet att uppleva staden och umgås med dina kära. En anpassningsbar lastlåda med en bänk och två barnsitsar som går att luta individuellt samt en bastant aluminiumram, ett kraftfullt batteri och en Performance Line Cargo-motor som ger assistans upp till 25 km/h. Kontrollern har funktioner för trådlös laddning av smartphone och den lättanvända Bosch-appen. Tyst Gates CDX-remdrift med minimalt underhållsbehov och CVT-nav med automatisk växling, dämpad framgaffel, hydrauliska skivbromsar med pålitlig bromskraft, justerbar droppersadelstolpe så att du lätt och snabbt kan justera in den. Älskar tanken på att se dina barn framför dig och vill du kunna använda din cykeltid för att umgås och ha kul så är pålitliga, kraftfulla och förtroendeingivande Fetch+ 4 rätt medoldi.

Nyckeln till framgång!

 • Robust eldriven lastcykel som erbjuder problemfri och underhållande transport av riktigt stora mått
 • Perfekt för dig som vill göra din jobbpendling och shopping till ett nöje och samtidigt få mer tid för alla barnen
 • Bastant aluminiumram med smart anpassningsbar lastlåda fram med bänk och två barnsitsar
 • Med plats för fem barn och annan förvaring är det roligt, snabbt och trevligt att ta sig från punkt A till punkt B
 • Låg tyngdpunkt och vajerstyrning som ger stabil, ultrasäker körning och exceptionell manöverförmåga
 • Dämpad framgaffel från SR Suntour (Mobie A32) med 50mm slaglängd som ökar komforten för alla
 • Kraftfull elmotor från Bosch (Performance Line Cargo) med ett potent vridmoment på hela 85Nm 
 • Uppladdningsbart batteri från Bosch (PowerPack) på 750Wh som är centralt monterat i diagonalröret
 • SmartPhone Grip-display för relevant information om turen och med massor av anslutningsmöjligheter
 • Steglös navväxel från Enviolo (CVP Heavy Duty) som har klassledande användarvänlighet och supersmidig funktion
 • Växelområde på över 380% gör att du klarar de brantaste uppförsbackarna, oavsett hur mycket last du har på cykeln
 • Remdriften från Gates (CDX) är tåligare än en vanlig kedja, i princip underhållsfri och dessutom nästan helt tyst 
 • Extra robust hjulset med greppsäkra kvalitetsgummin från Schwalbe (Pick-Up) med hela 60 mm i bredd
 • Enkel justering av sadeln och styret som ger dig rätt åkställning och ser till att du kan cykla tryggt och stadigt
 • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ser till att din cykeltur aldrig ska behöva hindras av lite dåligt väder
 • Inbyggt lås på bakhjulet gör att du kan pausa i lugn och ro, eftersom du vet att din Fetch+ står säker
 • Det robusta cykelstödet (dubbel pivot) håller cykeln stadigt på plats både medan du lastar på och lastar av cykeln
 • Två medföljande barnsitsar med 5-punktsbälten, nackstöd med sidostöd och ryggstöd som kan ställas in i tre lägen
 • Den kraftiga MIK HD-pakethållaren är godkänd för en extra cykelsits och är även kompatibel med andra MIK-tillbehör
 • Du kan även anpassa cykeln med tillbehör som barnbänk, adaptrar för babyskydd och ett helt slutet regnskydd

Bastant aluminiumram som sätter både komfort och funktion i fullt fokus

Stommen utgörs av en elegant ram i hydroformat aluminium i toppklass med invändig kabeldragning, vilket både ger ett prydligare utseende och ökar skyddet mot både väta, slask och smuts. Ramen har en utformning med ett extra lågt insteg och en komfortabel geometri som sätter smidig manöverförmåga, god uppsikt och smidig framkomlighet i fullt fokus. Med andra ord har den en bekvämt upprätt åkställning som verkligen låter dig njuta av omgivningen när du smärtfritt trampar fram i din egen takt. På den bastanta ramen hittar du redan från start massor av praktiska tillbehör som förenklar din vardag. Eller vad sägs om en bakre pakethållare som är godkänd för riktigt tung last, kraftfulla fram- och baklampor samt ett enkelt avtagbart batteri med central placering. Lägg därtill ett extra stadigt cykelstöd, en justerbar droppersadelstolpe, en reglerbar styrstam samt ett heltäckande kedjeskydd och du har given en vinnare!

Kraftfull drivlina med en underbart dynamisk känsla i kraftöverföringen

Kraften kommer från en dynamisk kvalitetsmotor med central placering från tyska Bosch (Performance Cargo Line) som presterar ett vridmoment på hela 85Nm. Den atletiska elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri (750 Wh) med en väl skyddad placering och det levererar högvis av miljövänlig urkraft, vilket ger dig imponerande mängder av extra krut i upp till hastigheter av maximalt 25 km/h. Du kan givetvis cykla mycket snabbare än så, men resten av jobbet får du då göra med hjälp av gravitationen eller med hederlig gammal muskelkraft.

Det potenta elsystemet levererar galet bra stuns, men minst lika imponerande är elmotorns beundransvärt följsamma känsla som skapar en dynamisk känsla i varje tramptag. Det beror till stor del på de högklassiga kraftsensorerna och i praktiken innebär det att när du trampar lugnt och varsamt så får du en mjuka och lugn assistans. Men trampar du istället snabbare, och framförallt hårdare, så får du en betydligt mer kraftfull assistans. Hela paketet har imponerande låg ljudnivå och levererar en underbar känsla i själva kraftöverföringen, allt sker med sömlös harmoni och imponerande effektivitet. Och eftersom både batteriet och elmotorn är placerat i ramens nedre del uppnås en föredömligt låg tyngdpunkt, vilket ger dig klanderfri manöverförmåga.

Den kraftfulla elmotorn jobbar tillsammans med ett steglöst växelsystem från Enviolo (CVP Heavy Duty) som oavsett förhållanden ser till att du alltid cyklar med rätt kandens och ger dig kontollerbar körglädje av högsta klass. Det fungerar nästan som automatlådan på bilen och är extremt användarvänligt, men till skillnad från traditionella växlar kan du ändra den helt steglösa utväxlingen (380%) även under hård belastning. Det helt inkapslade och väl skyddade systemet klara utan problem de extra påfrestningarna som den kraftfulla eldriften lägger på drivlinan.

Modellen har dessutom en följsam och extremt robust remdrift från Gates (CDX) som sömlöst samarbetar med de övriga delarna av drivlina. Den övertygande remdriften är inte bara smidig och underbart tyst utan den ger även en ökad livslängd på hela drivpaketet, och den ser dessutom till att du slipper leva med en konstant smutsig kedja. Underhållet som krävs är minimalt och den näst intill bergsäkra drivlinan kommer ser till att du får problemfri cykling under lång tid framöver. 

Lättavläst information och en integrerad digital upplevelse

Bosch Smartphone Grip laddar din mobil medan du cyklar och är en bekväm display för relevant information om turen. Dessutom har den det smarta systemet som är förberett för ett kommande utbud av nya funktioner. Med dess LED-fjärrkontroll från Bosch är det lätt att ansluta till din mobil och den låter dig göra inställningar på cykeln med några få enkla knappar. Du kan bläddra bland lägena och använda den utan att släppa händerna från styret - och den har en inbyggd ljussensor som justerar ljusstyrkan efter omgivningen.

Vill du ha extra stöldskydd för din elcykel? Med Bosch Connect Module kan du aktivera elcykelns larm via appen eBike Flow. När systemt parkopplas med appen blir det smarta systemet från Bosch totalintegrerat med alla digitala komponenter på din cykel.

Robust hjulset, dämpad framgaffel samt effektiva hydrauliska skivbromsar

Det robusta hjulsetet består av dubbelbottnade aluminiumfälgar som försetts med greppsäkra gummin från Schwalbe (Pick-Up) som är speciellt anpassade för elcyklar och utan minsta problem hanterar allt från slät asfalt och kullersten till betydligt ojämnare underlag. Dessa 60 mm breda kvalitetsdäck i kombination med en mjuk sadel ger en perfekt kombinationen av komfort och lågt rullmotstånd vilket i praktiken innebär ökad trygghet och skönare cykling på de underlag du normalt sett hittar i staden och alla dess olika typer av närområden. Framtill hittar du en dämpad gaffel från SR Suntour (Mobie 25) med 50 mm slaglängd, det ger ytterligare komfort och tar effektivt hand om tröttsamma vibrationer och stötar från underlaget. Inbromsningen handläggs av extra kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4 kolvar från Tektro (HD-T737) som ser till att du har effektiva bromsverkan oavsett om det är lerigt, regnigt eller slaskigt underlag för dagen.

Mängder av smarta tillbehör som är anpassade efter just dina behov

De två medföljande barnsitsarna från Trek har 5-punktsbälten, nackstöd med sidostöd samt ryggstöd som kan ställas in i tre lägen (upprätt, halvliggande och sovläge). Den kraftiga MIK HD-pakethållaren är godkänd för en extra cykelsits och är förstås kompatibel med andra MIK-tillbehör och MIK-väskor. Det dubbla Trek Fetch-cykelstödet håller cykeln stadigt på plats medan du lastar och lastar av både barn och prylar, och det är väldigt lätt att hantera – även när cykeln är fullastad. Du kan dessutom skaffa en massa olika tillbehör (säljs separat) som är speciellt anpassade för Fetch+ 4, köp till barnbänk, adaptrar för babyskydd eller varför inte ett helt slutet regnskydd, helt perfekt för vårt skandinaviska klimat.

 • Försäkring Ingår

Allmänt

 • Varumärke Trek
 • Årsmodell 2023
 • Artikelnummer G-601842786567
 • Färg Svart
 • Tillverkarens färg Dnister Black
 • Hemsida tillverkare https://www.trekbikes.com/se/sv_SE/p/37053
 • Växelreglageserie Enviolo
 • Framväxelserie Oväxlad
 • Bakväxelserie Oväxlad
 • Antal växlar Steglös justering (navväxel)
 • Bromstyp Hydraulisk skivbroms
 • Elsystem Bosch
 • Vikt (enligt tillverkaren) 75,00 kg

Ramset

 • Ram Frame: ALUMINIUM
 • Rammaterial Aluminium
 • Framgaffeltyp Dämpad
 • Bakgaffeltyp Stel
 • Framgaffel SR Suntour Mobie A32, 50mm travel
 • Slaglängd fram 50 mm
 • Proffsmontering 2240000060460

Hjul

 • Hjulstorlek 27.5"
 • Framnav Formula DC-71 aluminium, kapslat lager, 6-bults, 15 x 100 mm genomgående axel
 • Baknav Enviolo CVP Heavy Duty, 6-bultars, 40T splines
 • Fälgar Aluminium, dubbel botten, 32-håls
 • Däckdimension 60-584
 • Framdäck Schwalbe Pick-Up, reflex, kanttråd, Super Defense Carcass Construction
 • Bakdäck Schwalbe Pick-Up, reflex, kanttråd, Super Defense Carcass Construction

Drivlina

 • Växelreglage Enviolo Pro manuell controller vridväxeldisplay
 • Vevparti ProWheel, aluminium, 170 mm längd
 • Kedja Gates CDX-rem 128T
 • Kassett Gates CDX, 22T, stål

Komponenter

 • Frambroms Tektro HD-E737 4-piston hydraulic disc
 • Bromsskiva fram Tektro wave, 6-bolt, 203mm
 • Bakbroms Tektro HD-E737 4-piston hydraulic disc
 • Bromsskiva bak Tektro wave, 6-bolt, 203mm
 • Handtag/Styrlinda Bontrager Satellite Elite, Lock-on i aluminium
 • Styre Legering, 31,8 mm klämma, 25 mm stigning, 630 mm bredd
 • Styrstam Bontrager aluminium, 31,8 mm klämma, 35 grader, 90 mm längd
 • Styrlager FSA integrerat, kapslat lager, 1 1/8" övre, 1,5" nedre
 • Sadelstolpe TranzX JD-YSP28PLQ, 200 mm slaglängd, invändigt kablage, 31,6 mm
 • Sadel Bontrager Boulevard
 • Pedaler Bontrager City-pedaler

Motor

 • Motor Bosch Performance Line CX
 • Motorplacering Vevparti
 • Motoreffekt 250 W
 • Motorns ljudnivå Låg
 • Vridmoment 85 Nm
 • Sensorer Hastighet, Kadens, Vridmoment
 • Maximal assistanshastighet 25 km/h

Batteri

 • Batteri Bosch PowerTube 750 Wh, smart system
 • Batteriplacering Invändigt
 • Avtagbart batteri Ja
 • Batterikapacitet (Wh) 750 Wh
 • Kan laddas på cykeln Ja
 • Batteriladdare 230 V, Bosch standard 4 A, smart system

Display

 • Display/knappsats Bosch BSP3200
 • Displayens position Centrum

Utrustning

 • Belysning Herrmans MR8, 180 lumen LED // Trelock LS614 med bromslampa//
 • Pakethållare
 • Skärmar Trek Fetch special // Trek Fetch special
 • Stöd Fetch special dubbelstöd
Reviews
387

Fråga

Hej!

Får man cykeln monterad och klar?

2016-08-24 från Marcus
 • SVAR

  Hej,

  Ja - när vi säljer cyklar på nätet monterar, justerar och provcyklar vi dem innan leverans. Vi monterar även på eventuella tillbehör som lagts i samma order (t.ex. skärmar, pakethållare, stöd, lås). Vi monterar inte tillbehör som kan skadas under transporten (t.ex. belysning) eller som är så pass stora att de inte får plats i vår cykellåda (t.ex. barnsits).

  Precis innan vi skickar iväg cykeln så måste vi vrida styret och skruva av pedalerna samt korgen om en sådan medföljer - annars får cykeln inte plats i kartongen. Att vrida styret, skruva på pedalerna och montera på korgen tar cirka 5 minuter.

  Vid köp av en barncykel 12, 14, 16 och vissa 20" storlekar så kommer cykeln levererad i fabrikskartong. I dessa fall är det några fler steg för dig att montera själv.

  Lycka till med cyklingen!

  från Jonas Karlsson (Cykelkraft)
 • Jag vill svara på denna fråga
Ställ en fråga om Lastcykel Trek Fetch+ 4 Svart