HÖSTREA


HÖSTREA
Cykelhjälmar till nedsatta priser!


Rusta upp cykeln inför halka! Upp till 45% rabatt på dubbdäckBarncyklar till grymma priser!

Höstrea 2021 - Handla cyklar på nätet

Är du i svängen att köpa ny cykel inför hösten så är detta tillfället som du bara inte får missa. Här har vi samlat de allra bästa höstrea erbjudandena. Allt på en och samma sida, för att du enkelt ska hitta riktigt vassa erbjudanden till bra priser.

Trygg e-handel certifierade

Cykelkraft är trygg e-handel certifierade, vilket innebär att vi står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot dig som konsument. Vi arbetar ständigt för att utveckla och säkra trygga köp tillsammans med Svensk Distanshandel som äger och administrerar certifieringen. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du köper din cykel på nätet.

Satsa på kvalitet

Det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under höstrean. Men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter är det nu. När priserna är så pass nedsatta man chansen att unna sig t.ex. en Wahoo Kickr bike, elcykel, vinterdäck eller dubbdäck till cykel eller varför inte årets senaste Scott-cykel?

Varför handla på Cykelkraft under höstrean?
  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet
Läs mer om våra fördelar

Köpa cykel på höstrea

På cykelkraft har vi mängder med kraftigt rabatterade cyklar till riktiga pangpriser. Troligtvis hittar du en färg och cykeltyp som passar dig.

Cykeldelar och cykeltillbehör på höstrea

Vi har allt ifrån dubbdäck, handskar, cykelhjälmar, cykellås och mycket mycket mer.

Friluftsprylar och hemmaträning på höstrea

Vi har stormkök och tillbehör, cykeltrainers samt allt för din hemmaträning som du troligt kan hitta endel utav på vår höstrea.