Cykelhjälm - Black Friday & Black Week 2023

Cykelhjälm - Black Friday & Black Week 2023

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Cykelhjälm under Black Week

Hos Cykelkraft hittar du rea på cykelhjälmar under Black Week & Black Friday. Här har vi samlat mängder av erbjudanden på hjälmar i alla dess modeller. Oavsett vad för färg, modell, storlek eller stil du föredrar så har vi hjälmar till alla i familjen. I vårt sortiment hittar du cykelhjälmar av högsta kvalitet från de ledande varumärkena på marknaden. Skynda fynda så långt lagret räcker!

Att skydda huvudet med en cykelhjälm när man cyklar är en av de billigaste åtgärderna man kan göra när det kommer till att minska risken för skador. Visste du även att en cykelhjälm är en färskvara och man rekomenderar att byta ut den ungefär vart 3 till 5 år, beroende på hur mycket hjälmen har slitits på. Men självklart är det bättre att ha en äldre cykelhjälm än ingen hjälm alls! Vi har hjälmar med många olika funktioner så som mips och cineticore, som är ett rotationsskydd. Ett rotationsskydd skyddar din hjärna vid fall i viklade rörelser.

Olika typer av hjälmar

Vill du inte förstöra frisyren på vägen till jobbet? Eller vill du ha en så lätt och luftig hjälm som möjligt för att minska värmen. Välj användningsområde i våra filter för att hitta en hjälm som passar just dig och dina preferenser.

Fynda cykel på Black Friday hos Cykelkraft

Under veckan kommer vi på Cykelkraft att erbjuda grymma priser i alla kategorier. Det är lätt att lockas av de allra billigaste produkterna under Black Week men är det någon gång man ska unna sig riktigt fina kvalitetsprodukter så är det nu. Under Black Friday har vi galna deals även på våra mest kvalitativa produkter. När priset är så pass nedsatt har man chansen att unna sig t.ex. en elcykel, cykeltrainer, snygga hållbara kläder eller varför inte cykel-nyheter till riktigt bra pris? Du hittar alla våra Black Friday deals här.

Varför handla på Cykelkraft under Black Week?

  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Riktigt bra reapriser och snabba leveranser
  • Över 100.000 kvalitetsprodukter i sortimentet